Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

30Kas/140

Türk Ocağının Konuğu Yaşar Okuyan

  29 Kasım 2014 Cumartesi / Kocaeli Türk Ocağının bu ayki Ocakbaşı sohbetinin konuğu eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan oldu.

Türk Ocağı Şube Başkanı Yücel Alpay Demir, “Azerbaycanın işgal altındaki toprağı Kelbecer’de aile mezarlıklarını ziyaret ederken ermeni işgalci askerleri tarafından tutuklanan ve 5 aydır işkence gören Dilgem Askerov ve Şahbaz Guliyevin serbest bırakılmalarını ve Çin zulmünden Tayland’a sığınan 300 Doğu Türkistanlı soydaşımızın sığınma talebi kabul edilsin. Araba , yezide , pyd ye ve her mağdura merhamet gösteren hükümet yetkililerimiz Türk Soydaşlarımıza da sınırlarımızı açsın biz kimseye yük etmeyiz , bizim bakacak gücümüz var.” dedi.

Hükümetin milli meselelerde büyük yanlışlar yaptığını söyleyen Yaşar Okuyan, “Açılımın bölünmeye doğru gittiğini anlamak istemiyorlar, bölücü örgüt doğu ve güneydoğu illerindeki ekonomi, sağlık yatırımları, halkın refahı ile ilgili bir kelime etmiyor çünkü dertleri kürt vatandaşımız değil , imralıdaki elebaşlarının özgürlüğü ile siyasi taleplerdir. Halkımız endişe etmesin Türk Milliyetçileri yaşadıkça her hayalleri kursaklarında kalacaktır.” dedi.

Yaşar Okuyan, Yücel Alpay Demir

10815592_10152877750447432_1595673484_oToplantıya katılanlar

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan

Dr. Ali Değirmenci, Ahsen Okyar ve toplantıya katılanlar

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan ülke gündemini değerlendirirken

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.