Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

27Kas/140

Kandıralılar Derince İlçe Emniyet Müdürlüğünde..

Erdoğan Görgün Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri, Derince İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın’ı ziyaret etti.

Derince İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın’ın ziyaretinde konuşan Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün; “Kandıra İlçe Emniyeti  Müdürü olarak gerçekleştirdiğiniz önemli hizmetler hala hafızalarımızda. Derince’deki yeni görevinizde de başarı olacağınıza inanıyor, tebriklerimizi sunuyorum.” dedi.

Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticilerine teşekkür eden Yusuf Aydın, “Kısa sayılacak Kandıra İlçe Müdürlüğümde tanıştığım çok sayıda Kandıralı oldu. Benim içinde Kandıra özel bir yer. Samimi ve sıcak ilginize teşekkür ederim.” dedi.

Ziyarete; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün, Derince Belediye Meclis üyesi Ali Kocatürk, Elektrik Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz, Kuyumcu Onur Altaş, Sanayici Günay Gülcü, Mali Müşavir Ahsen Okyar, Ekonomist Cihat Kaymas, Sigortacı Erdal Baykara, Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Tolga Havuç ve Bekirderespor Denetçisi Ahmet Güngör katıldı.

Ziyaret, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün ve Günay Gülcü’nün birlikte Derneğin hediyesini, Onur Altaş tarafından da Derneğin kitabının Yusuf Aydın’a, takdim edilmesi ile sona erdi.

Derince İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün ve Günay Gülcü, Derince İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın’a Derneğin hediyesini takdim ederken

Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri Derince İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın’ın makamında

Kuyumcu Onur Altaş, Derince İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın’a Derneğin kitabını takdim ederken

Ahmet Güngör, Harun Reşit Kocagöz, Ahsen Okyar, Onur Altaş, Cihat Kaymas, Ali Kocatürk, Derince İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, Erdoğan Görgün, Günay Gülcü, Erdal Baykara, Tolga Havuç

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.