Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

2Kas/140

Söz Sırası Kandıralı Emre Yıldız’da..

30 Ekim 2014 Perşembe / 22. şeref yılını idrak eden Kocaeli Kandıralılar Derneği nüfusumuzun en dinamik kesimi olan gençleri kürsülere çıkartmaya başladı.  “SÖZ SIRASI KANDIRALI GENÇLERDE “ programının ilk konuşmacısı Emre Yıldız oldu.

SÖZ SIRASI KANDIRALI GENÇLERDE” programının birincisinde Kocaeli Üniversitesi Arkeoloji Bölümü 2.sınıf öğrencisi Emre Yıldız YAŞADIKLARIM - Tiyatroya gittiğim zamanlar, izcilik yıllarım, illüzyon hayatım, Şebnem Ferah hayranlığım ve Arkeoloji dünyam..” konusunda bilgi verdi.

Kocaeli Kandıralılar Derneği 8. Dönem Başkanı(2008-2010) Recep Yıldız’ın oğlu da olan Emre Yıldız; “Çocukluğum güzel geçti. Bugün yaptığım bir çok şey çocukluk zamanıma dayanıyor. Mesela arkeoloji okumam ailemin küçük yaşta Efes troya gibi antik kentlere, arkeoloji müzelerine götürmesinin önemi büyük. 2006 yılında izciliğe başladım. 16 Nisan 2007 yılında lösemi tedavim başladı. 8 ay yatış tedavim sürdü. Hastane sonrası 1,5 sene ilaç kullandım. Evde ve okuluma başladım o sürede. Şu an yılda bir kontrole gidiyorum sadece. Hastanede yattığım zaman Magic Necmi ile tanıştım ve illüzyona başladım. Şebnem Ferah’ıda ilk kez hastaneye yattığım gün dinledim ve hayranlığım o zaman başladı.“ dedi.

Büyük ilgi

11. dönem Başkanı Erdoğan Görgün’ün evsahipliğindeki Söz Sırası Kandıralı Gençlerde programına; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları Turan Sarı(2. dönem 1996-1998), Günay Gülcü(4. dönem 2000-2002), Erdal Baykara(6. dönem 2004-2006), Dr. İsmail Çapcı(7.dönem 2006-2008), Recep Yıldız(8. dönem (2008-2010), Harun Reşit Kocagöz(10 dönem 2012-2014), Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Derince Belediye Meclis üyesi ve Emekli Dz. Kd. Albay Ali Kocatürk, Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Adem Arı, Yatırım Finansman Menkul Kıymetler AŞ İzmit Şube Müdürü Cihat Kaymas, Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen, Av. Abdurrahman Kaymak, Diş Hekimi Ömer Erdal, Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü Başkanı Tolga Havuç, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, BASF The Chemical Company çalışanı Songül Filiz, Muhasebe sorumlusu Ahmet Acar, işadamı Harun Aktaş, reklamcı Metin Gönül, Ahmet Güngör ve Yıldız ailesinin yakınları katıldı.

Emre’ye plaket

İllüzyon gösterisi ile programını tamamlayan Emre Yıldız’a, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün teşekkür ederek, plaketini takdim etti.

Emre Yıldız kimdir?

2 Haziran 1995 tarihinde İzmit’te doğdu. 16 Nisan 2007 yılında lösemi teşhisiyle KOÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesine yattı. Tedavisi 8 ay sürdü. Hastanede yattığı zaman Magic Necmi ile tanıştı ve illüzyonla uğraşmaya başladı.

Kocaeli Kandıralılar Derneği 8. Dönem Başkanı(2008-2010) Recep Yıldız’ın oğlu olan Emre Yıldız, Kocaeli Üniversitesi Arkeoloji Bölümü 2.sınıf öğrencisidir.

Emre Yıldız illüzyon gösterisi yaparken

Kocaeli Kandıralılar Derneğinin ilk Söz sırası Kandıralı gençlerde programına katılanlar.

Turan – Can Sarı, Ahsen Okyar, Erdoğan Görgün ve toplantıya katılanlar

Ahsen Okyar, Günay Gülcü, Turan Sarı, Recep Yıldız, Emre Yıldız, Erdoğan Görgün, Erdal Baykara, Harun Reşit Kocagöz, Dr. İsmail Çapcı (Emre Yıldız Başkanlarla birlikte..)

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün, Emre Yıldız’a teşekkür ederek, plaketini takdim ederken

Emre Yıldız ve ailesi.. Recep Yıldız, Cenk Yıldız, Emre Yıldız, Erdoğan Görgün, Kezban Yıldız ve Fatoş Yıldız  

Toplantıya katılanlar birarada

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.