Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

22Eki/140

Chemtrail spreyleme, HAARP teknolojisi ve GDO’ lu gıda endüstrisi – Dr. Ali DEĞİRMENCİ

Chemtrail spreyleme, HAARP teknolojisi ve GDO’ lu gıda endüstrisi - Dr. Ali DEĞİRMENCİ

Günümüz saldırılarının sadece bombalardan ibaret olmadığını görüyoruz. Gerek bilinçaltımıza, gerekse bedenimize yapılan sessiz saldırıların tesiri altındayız. Görsel medya üzerinden verilen subliminal mesajlar yanında gökyüzünden sessizce yayılan zehirli bulutlar dikkatlerimizden kaçıyor. Gökyüzünde sessizce uçarken havamızı suyumuzu kirleten gazlardan haberimiz var mı?

Son zamanlarda bilim adamları iklim değiştirme(geoengineering) ve tabiatı kendilerine göre revize etme üzerinde çalışıyorlar. bu çalışmanın bir ayağı CHEMTRAİLS’dır. Chemtrails, küresel ısınmayı önlemek bahanesiyle havanın sülfat ve alüminyum içerikli gazlarla ilaçlanmasıdır. Tüm dünyada 90’lı yıllarda başlayan aerosol kullanımı son yıllarda Türkiye’de de görülmeye başladı. CHEMTRAİLS uçaklar kullanılarak tonlarca gazın gökyüzüne düzenli aralıklarla püskürtülmesidir. Genelde açık ve güneşli havalarda hatta rüzgarsız havalarda yapılan CHEMTRAİLS hatları saatlerce havada kalıyor.

1 saatten önce dağılmayan gaz kütlesi ortalama 3- 5 saat içinde normal bulut şeklini alarak gökyüzü kaplıyor. Yavaş yavaş yeryüzüne inerek hastalık saçmaya başlıyor. Havamız, suyumuz, toprağımız kirleniyor. Güneş ışınlarının toprağa ulaşması engelleniyor. Çeşitli hastalıklara davetiye çıkarılıyor. Yurtdışı yayınlarda chemtrails aleyhinde kamuoyu oluşmasına rağmen Türkiye’de bu konu halen bilinmemektedir.

Chemtrail spreyleme, HAARP teknolojisi ve GDO’ lu gıda endüstrisi ile ortak çalışan bir yöntemdir. İklimin ve toprağın bileşiminin değiştirilerek yapay tohumlara uygun hale getirilir. Hatta daha ileri safhada insan nüfusunun azaltılması hedeflenmektedir. amaç insanların hastalıklarla boğuşması, toprağın normal tohumlarla ekim yapılmasının önlenmesidir. Alüminyum ve kükürt dioksit ve sülfür gibi maddelerle temas eden toprak sadece GDO’lu tohumla ekilebilmektedir. İlaç endüstrisinin payının artırılması diğer bir hedeftir.

Chemtrails analizinde alüminyum, baryum, demir, sülfür, çinko ve bakır gibi elementler bulunmuştur. Bu maddeler soluduğumuz havaya ve içme suyu kaynaklarına, yağmurla yeraltı kaynaklarına karışmaktadır. Dünyanın çeşitli bölgelerinde yapılan deneylerde çocukların saç örneklerinde, ağaç kabuklarında, toprakta çok yüksek oranda alüminyum düzeylerine rastlanmıştır.

Chemtrails spreylemeyle vücudumuza giren nanopartiküllerin sağlığımıza zararları nelerdir?

En başta genç ve çocuklarda görülen solunum problemleri, yaşlılık döneminde ise Alzheimer ve parkinson hastalığı başta olmak üzere sinir sistemi hastalıklarıdır. Genel nüfusta başlıca astım, boğaz ağrısı, şişmiş lenf bezi iltihabı, öksürük, nefes darlığı, kalp ve karaciğer hasarıdır. Alüminyumun vücutta birikimine bağlı uzun vadede beyin hasarları yapmakta, çocuklarda hipofiz bezinin çalışmasını etkileyerek otizm, hiperaktivite bozukluğu ve dikkat eksikliği oluşmaktadır. Tüm dünyada son 50 yılda Alzheimer ve otizm pik yapmıştır. Ülkemizde çocuklarda son 5 yılda astım ve hiperaktivite bozukluğu pik yapmıştır. Sıklığı giderek artmaktadır. Ne yazık ki; ülkemizde istatistikler istenen düzeyde değildir.

Yıllardır ‘bize birşey olmaz’ diyerek yediğimiz GDO’lu gıdaların zararlarını görüyoruz. Chemtrails için de gerekli bilinci oluşturup havamıza suyumuza sahip çıkalım. Gelecek nesilleri koruyalım.

Çok geç olmadan…

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.