Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

28Ağu/140

KANDIRA LİSESİ PİLAV GÜNÜNE DAVET

2

Aygün Aynagöz Başkanlığındaki Kandıra Lisesi Mezunlar Derneğinin tertiplediği geleneksel pilav günü etkinliği bu yıl 30 Ağustos Cumartesi günü saat:14:00-16:00 arasında Kandıra Lisesi Kapalı Spor salonunda gerçekleştirilecek.

Kandıra Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Aygün Aynagöz, Yönetim Kurulu üyelerinden Recep Şenol, Ersin Çelebi, Hasan Akalın ve Cüneyt Özcan ile birlikte tüm mezunları, öğretmenleri, çalışanları ve programa ilgi duyan herkesi pilav gününe davet etti. Bu yıl da, geçen yıl olduğu gibi Kandıra Ortaokulu mezunları da pilav günü etkinliğinde bulunacaklar.

ÖĞRETMEN AÇIĞI YOK

Kandıra Lisesi, Milli Eğitim programının değişmesi ile Akçakoca Anadolu Lisesi olarak eğitim veriyor. Bu yıl Okulun yeni öğrenci almasının engellendiği yönünde ilçede söylentiler çıkması üzerine Kandıra Lisesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu, Kandıra içinde oluşturduğu heyet ile Kandıra Kaymakamı ve Belediye Başkanına konuyla ilgili hassasiyetlerini bildirdi. Bu yıl geçen yıl olduğu gibi eğitim öğretimine devam edecek olan Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesine 176 öğrenci Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yerleştirilmiş ve öğretmen açığı giderilmiş haberi tüm Kandıra halkında sevinç ile karşılanmıştır.

İZMİT ve DERİNCE LİSESİ MEZUNLARI

Bu haberin coşkusu ile ayrı bir heyecan ile 9.gerçekleşecek pilav günü etkinliğine ayrıca İzmit Lisesi Mezunları Derneği ile Derince Lisesi Mezunları Dernek yöneticileri de katılması beklenmektedir.

BİRİNCİYE PLAKET
Pilav gününde eski mezun, öğretmen ve öğrencilerin resimleri sergilenecek. 2013-2014 eğitim döneminde Kandıra Lisesi’nden birincilikle mezun olan öğrenciye plaket verilecek. Anılardan oluşan eski fotoğraflar slayt gösterisi eşliğinde izlenecek. Yapılacak konuşmalardan sonra yenilen pilav ile program sona erecek.

1Cüneyt Özcan, Aygün Aynagöz, Ersin Çelebi, Recep Şenol

2Geçen yılın mezunlar gününe katılanlar

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.