Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

31Tem/140

Vali Yardımcısı Şükrü Çakır Kandıra Kocabayramlar da

   30 Temmuz 2014 Çarşamba / Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Kandıra Çakırcaali Divanı Kocabayramlar Mahallesindeki Bayramlaşmaya katıldı.

Kandıra Kaymakamlığına vekalet eden Vali Yardımcısı Şükrü Çakır Kocabayramlar’daki bayramlaşmaya katıldı ve köy sakinleriyle sohbet etti.

Kandıra’ya en yakın köylerden biri olan Kocabayramlar’da bayram coşkuyla kutlandı. Ramazan bayramlarında son gün yapılan bayramlaşmaya Köy dışında yaşayanlarda büyük ilgi gösterdi.

Ahsen Okyar 1962-1967 dönemi Kandıra Zafer İlkokulunu birlikte okuduğu sınıf arkadaşı Nedret Kardaş Aktaş ile birlikte.. (Ahsen Okyar, Nursel Okyar, Nedret Kardaş Aktaş, Nesrin Çakır, Nezaket Baykara)

Bayramlaşmaya katılanlardan bir gurup

Kandıra Kaymakamlığına vekalet eden Kocaeli Vali Yardımcısı Şükrü Çakır Kocabayramlar Köyü sakinleri ile sohbet ederken

Kocaeli Kandıralılar Derneği Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar Kocabayramlar Camii İmam Hatibi Muhammet Sakaoğlu’na “medya’da KOCAELİ KANDIRALILAR DERNEĞİ –7” kitabını takdim ederken.

Ünsal Uçar, Sebahattin Baykara, Cem Küçük, M. Murat Okyar, Cavit Sözer, Baden-Württemberg eyaletinin başkenti ve Almanya'nın altıncı büyük şehri olan Stuttgart’ta yaşayan Şaban Özhan ile birlikte

Ahsen Okyar, Semra Özhan, Canan Baykara, Nurbanu Okyar, Gonca Özhan

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.