Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

28Tem/110

Necdet Sevinç’i Anma Programı

6 Pazar günü İkindi Namazına müteakip Fatih Camiinden ebediyete uğurlanan Türk milliyetçiliğinin usta kalemlerinden  Gazeteci-Yazar Necdet Sevinç için Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanlığınca anma programı yapıldı.

Kur’an okunması ve dua sonrası konuşan Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanı Ramazan Çakırca; "Türk milliyetçiliğinin en önemli isimlerinden birisi olan Necdet Sevinç büyüğümüz hayatını davasına adamış, inandıklarından asla taviz vermemiş, Türk milliyetçiliğinin fikir kaynaklarının canlı kalması için gayret ve büyük emek sarf etmiştir. Bu dava insanı kalplerimizde daima yaşayacak ve hatırlanacaktır. Gazeteci – Yazar Necdet Sevinç'e Allah'tan (c.c.) rahmet; ailesine, ülkücülere ve büyük Türk Milletine sabır dilerim. Başımız sağ olsun." Dedi.

Ramazan Çakırca’nın ev sahipliği yaptığı Ankara Caddesi üzerindeki Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanlığında gerçekleşen anma programına Kamu-Sen İl Temsilcisi Süleyman Pekin, Kocaeli Aydınlar Ocağı Genel Sekreteri Hasan Uzunhasanoğlu, İlim ve İstişare Kurulu Başkan Vekili Ahsen Okyar, Türk Eğitim-Sen Kocaeli 1 No.lu Şube Sekreteri Yaşar Şanlı, Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Fatma Gülşen, Aslan Koyuncu ve çok sayıda Ocaklı katıldı.

1 Anma programında Kur’an ve dua…

2 Gazeteci- Yazar Necdet Sevinç’i anma programına katılanlar

3

4 Ahsen Okyar, –, Süleyman Pekin ve Serkan Borlak

5 Süleyman Pekin, Serkan Borlak, Ramazan Çakırca ve Aslan Koyuncu

6 Kocaeli Aydınlar Ocağı Genel Sekreteri Hasan Uzunhasanoğlu, Ahsen Okyar, Süleyman Pekin

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.