Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

29May/140

Kocaeli’nin turizm haritası çıkarılacak

SAM_1750  17 Mayıs 2014 Cuma / İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın danışmanlık görevine getirdiği Bekir Serin’in girişimleri ile düzenlenen “Kocaeli Turizminden Beklentiler” etkinlik gerçekleşti. Çalıştayın moderatörlüğünü KOÜ İletişim Fakültesi öğretim görevlisi Tümay Mercan üstlendi. Kent turizmin gelişmesini amaçlayan toplantıya; MARKA Genel Sekreteri Fatih Akbulut ile çok sayıda davetli katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Bekir Serin Kocaeli’nin artık sanayi şehri olmaktan çıkıp turizm şehri olması yönünde müthiş bir yatırım planlaması yapıldığını söyleyerek ilimizde özellikle eğitim turizminin geliştirilmesi gerektiğini ifade etti.

Moderatör Tümay Mercan ise Türkiye’de Turizm Odası kurulması yönünde çalışma yapıldığını belirtti. Toplantı tek tek söz alan diğer katılımcılar ise ilimizde; doğa, sağlık, yemek, tarih, deniz, sanat, spor turizminin geliştirilmesi yönünde fikirlerini beyan etti. Toplantının moderatörü Mercan bir sonraki çalıştayda sunulan bu fikirlerin taslak halinde tartışılarak Kocaeli’nin turizm haritasının çıkarılacağını ifade etti.

Toplantıya katılanlar tek tek görüşleri aktardı.

izmit_calistaySAM_1748

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.