Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

29Mar/140

Sırbistan–Bosna seyahat arkadaşları buluştu

1  Geçen yıl Sırbistan – Bosna gezisinde beraber olan Aydınlar Ocağı yöneticleiri İstanbul’da Av. Zeki Hacıibrahimoğlu’nun evinde buluştu.

Mükerrem - Av. Zeki Hacıibrahimoğlu çiftinin ev sahipliği yaptığı buluşmaya; İTÜ Öğretim üyesi Prof. Dr. Mesut Gür, İşadamı Necati Pilavcı, Mali Müşavir Ahsen Okyar, Endüstri Mühendisi Mustafa Toka,  Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu ile eşleri katıldı.

İstanbul Üsküdar daki buluşmada gecen yıl Temmuz ayı başında 4 gece 5 gün olarak gerçekleşen Sırbistan – Bosna seyehati hatıraları yad edildi.. Kocaeli Aydınlar Ocağı Genel Sekreteri Hasan Uzunhasanoğlu’nun bu yılın yaz bitiminde de 4 ülkeyi kapsayan bir gezi programı daveti alabiliriz demesi heyecan ve mutluluğu artırdı.

Ziyaret; Nurhan Hacıibrahimoğlu’nun Doğuş Üniversitesindeki Doktora çalışmaları ile ilgili bilgi vermesi, Av. Zeki Hacıibrahimoğlu’nun son çıkan kitabını diş kirası olarak takdim etmesi ile neşe içinde tamamlandı.

1Hasan Uzunhasanoğlu, Ahsen Okyar, Prof. Dr. Mesut Gür, Av. Zeki Hacıibrahimoğlu, Mustafa Toka

2Mükerrem Hacıibrahimoğlu, Ümran Gür

3Nurhan Hacıibrahimoğlu, Emine Uzunhasanoğlu, Huriye Pilavcı, Mükerrem Hacıibrahimoğlu, Nursel Okyar, Ümran Gür, Halime Toka

4Av. Zeki Hacıibrahimoğlu son hazırladığı kitabını imzalayıp Ahsen Okyar’a diş kirası olarak takdim ederken

5Ayaktakiler: Hasan Uzunhasanoğlu, Ahsen Okyar, Mustafa Toka Oturanlar: Necati Pilavcı, Av. Zeki Hacıibrahimoğlu, Prof. Dr. Mesut Gür

SAM_9999

SAM_0016

SAM_9993

SAM_0015

SAM_9997

11

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.