Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

3Mar/140

Pekin; Torba Yasayla gerginliklerin fitili ateşlenmiştir.

SAM_0084

27 Şubat 2014 Perşembe / Av. Ruhittin Sönmez Başkanlığındaki Kocaeli Aydınlar Ocağı yöneticileri Türk Eğitim Sen 1.nolu Şube Başkanı Süleyman Pekin’i sendika merkezinde ziyaret etti.

Eylemlerinizi destekliyoruz diyerek sözlerine başlayan Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez; “Milli Eğitim Temel Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapan Kanun Tasarısı, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. Türk Milli Eğitimini yüz yıl geriye götürecek olan bu yasa  eğitimde torpili, adam kayırmaları, yandaşlığı, ideolojik ve siyasi yapılanmaları hâkim kılacaktır. ‘İktidarın adamı’ mantığını eğitimin her hücresine yerleştirecek olan bu Yasayı çıkartanları şiddetle ve nefretle kınıyoruz.” dedi.

Konu eğitimciler ile birlikte topyekun milletimizi ilgilendirmektedir diyen Türk Eğitim Sen Kocaeli Şube Başkanı Süleyman Pekin; “AKP bu kanun ile Türkiye’de tarihi görülmemiş gerginliklerin fitilini de ateşlemiştir. İntikam hırsı ile hareket edenler, eğitimi yerle yeksan ettiğinin artık farkına varmalıdır.” dedi.

Ziyarete; Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, Denetim Kurulu Başkanı Erdal Baykara, İlim ve İstişare Kurulu Başkanı Nihat Gürer, Ahsen Okyar, Dr. Mithat Bora Bulut, Ahmet Tağ, Serkan Çetin ve Sadık Akar da katıldı.

SAM_0086Türk Eğitim Sen Kocaeli 1.nolu Şube Başkanı Süleyman Pekin, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez

SAM_0080Sadık Akar, Ahsen Okyar, Süleyman Pekin, Av. Ruhittin Sönmez

SAM_0084Serkan Çetin, Ahmet Tağ, Nihat Gürer, Sadık Akar, Süleyman Pekin, Av. Ruhittin Sönmez, Erdal Baykara, Ahsen Okyar, Dr. Mithat Bora Bulut

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.