Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

25Şub/140

Kandıralılar Üsküdar da Amir Ateş konserin de

7

Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Üsküdar Şubesi Türk Sanat Müziği Topluluğunun Şef İlter Burak Kalay yönetimindeki konseri Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Bir Bestekar Amir Ateş- Bir Güftekar Ümit Yaşar Oğuzcan Konserine Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri de eşleri ile birlikte katıldı.
Konsere Üsküdar Musiki Cemiyeti Başkanı Amir Ateş, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, MMMBD Üsküdar Şube Kurucu Başkanı YMMM Temel Öztürk, MMMBD Zeytinburnu Şube Başkanı Suat Özgür ve çok sayıda İstanbullu Mali Müşavir katıldı.

Kocaeli Kafilesi

Eski Kocaeli Milletvekili Erol Köse, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz, eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, eski Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, Menkul Değerler AŞ İzmit Şube Müdürü Cihat Kaymaz, Mali Müşavir Ahsen Okyar, Sigortacı Erdal Baykara, Sanayici Günay Gülcü, Müteahhit Murat Özer, Reklamcı Metin Gönül, emekli Ahmet Güngör, Tesisat Teknikeri Salim Yaşar ve eşleri katıldı.

Şef İlter Kalay Burak

MMMB Derneği Üsküdar Şubesi'nin Düzenlemiş Olduğu Türk Sanat Müziği Topluluğu Bir Bestekar Amir Ateş- Bir Güftekar Ümit Yaşar Oğuzcan Konserinde Sunumu Fatoş Koçarslan yaparken, Büyük Şef İlter Burak Kalay konseri adete bir şiir gibi yönetti. 2 bölüm halinde gerçekleşen Konserde zaman zaman duygulu anlar yaşanırken, Şube başkanı Fatma Uygun, konser başlangıcında; konuklara hoş geldin dedi ve koroda görev alan meslektaşlarını tebrik etti.

Amir Ateş’e Çiçek

Kocaeli Kandıralılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Kocagöz ve Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Kandıralı Bestekar Amir Ateş’e bir buket Çiçek takdim ettiler.

1Bir Bestekar Amir Ateş - Bir Güftekar Ümit Yaşar Oğuzcan Konserine katılanlar

2Menkul Değerler AŞ İzmit Şube Müdürü Cihat Kaymas, programın sunucusu Fatoş Koçarslan,

3Günay Gülcü, Ahmet Güngör ve toplantıya katılanlar

4Zeynep G. Okyar, Zeynep Pişirici, Fikriye Gülcü

5Salim Yaşar, Ahmet Güngör, Murat Özer, Metin Gönül

6Sunucu Fatoş Koçarslan, Şube başkanı Fatma Uygun, Büyük Şef İlter Burak Kalay, Bestekar Amir Ateş

7Kocaeli Kandıralılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Kocagöz ve Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar birlikte, Kandıralı Bestekar Amir Ateş’e bir buket Çiçek takdim ederken

8Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Üsküdar Şubesi Türk Sanat Müziği Topluluğu sahnede

9Cihat Kaymas, Erol Köse, Amir Ateş, Ahsen Okyar, Harun Reşit Kocagöz, Ali Kahraman

10Harun Reşit Kocagöz, Erdal Baykara, Musa Serdar Çelebi, Ahsen Okyar, Metin Gönül, Abdullah Köktürk, Günay Gülcü, Ali Kahraman, Fehmi Atay

11Konsere katılanlar

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.