Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

16Oca/140

Aydınlar Ocağından Yücel Alpay Demir’e tebrik ziyareti

SAM_9051  15 Ocak 2014 Çarşamba / Av. Ruhittin Sönmez Başkanlığındaki Kocaeli Aydınlar Ocağı yöneticileri, Türk Ocakları Derneği Kocaeli Şube Başkanı seçilen Yücel Alpay Demir’i ziyaret ederek tebrik etti.

Türk Ocakları Derneği Kocaeli Şubenin olağan genel kuruluna tek aday olarak giren ve oybirliği ile Başkan seçilen Yücel Alpay Demir’in KOU Anıtpark Yerleşkesinin karşısındaki Ofisinde gerçekleşen ziyarete; Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, Yönetim Kurulu üyesi Dr. Mithat Bora Bulut, İlim ve İstişare Kurulu Başkan Vekili Ahsen Okyar ile geçen dönemin Türk Ocakları Derneği Kocaeli Şube Başkanı olan Aygutşat Selçuk katıldı.

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez; “Bir asrı geçen köklü bir Ocağın başkanı seçilen Yücel Alpay Demir beyi tebrik ediyor, yeni çalışma döneminde başarılı olacağı inancı ile kolaylıklar diliyorum.” Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Yücel Alpay Demir de; “Ülkemizde olup bitenlere seyirci kalmayıp, her zamandan çok sosyal sorumluluğumuzun gereğini yaparak dikkatle takip etmeli, müdahil olmak için de çalışmalarımızı artırmalıyız. “ dedi.

Ziyaret, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez’in, Türk Ocakları Derneği Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir’e Aydınlar Ocağın hediyesini takdim etmesi ile sona erdi.

SAM_9047Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, Türk Ocakları Derneği Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir’e Aydınlar Ocağın hediyesini takdim ederken

SAM_9051Aygutşat Selçuk, Av. Ruhittin Sönmez, Yücel Alpay Demir, Ahsen Okyar, Dr. Mithat Bora Bulut

SAM_9052Türk Ocakları Derneği Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir  misafirlerini uğurlarken (Aygutşat Selçuk, Av. Ruhittin Sönmez, Yücel Alpay Demir, Ahsen Okyar)

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.