Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

26Eki/130

Aydınlar Ocağı Bayramlaştı

10 - Kopya

Her dini bayramı takip eden Cuma akşamı bir araya gelen Kocaeli Aydınlar Ocağında gelenek bozulmadı ve bayramlaşma Fuar içindeki İzmit Tenis Kulübünde gerçekleşti.

Av. Sönmez; Kurban ve Cumhuriyet Bayramlarınızı tebrik ederim

Geleneksel Bayramlaşmanın açılışında konuşan Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez; "Geçmiş Mübarek Kurban Bayramınızı ve birkaç gün sonra kutlayacağımız Cumhuriyet Bayramınızı tebrik ediyorum. 90 sene önce yurdumuzu işgalden kurtaran Milli Mücadelenin bütün kahramanlarını, Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Bugünlerde de benzer işgal ve tehlikelerle karşılaşmamak için uyanık olunması gerektiğini hatırlatıyorum.” dedi.

Ev sahipleri

Kocaeli Aydınlar Ocağının Kurban Bayramı Bayramlaşmasına, Yönetim Kurulu Başkanı Av. Ruhittin Sönmez ile eşi Dr. A. Gülden Sönmez ev sahipliği yaptı.

Tuva, Altay, Hakasya ve Yakutistan izlenimleri

Kocaeli Aydınlar Ocağı Bayramlaşmasında, Türkiye’den çok az kişiye nasip olan, bırakın gidip gelmeyi, çoğumuzun adını bile duymadığı ata yurdumuz olan TUVA, ALTAY, HAKASYA VE YAKUTİSTAN’ı gezip gören Av. Selim Selami Çakıcı izlenimlerini aktardı.

Zemzem ve hurma ikramı

Kocaeli Aydınlar Ocağı Bayramlaşmasına katılanlara yeni Kutsal topraklardan dönen Hacı Gül Arslan’ın getirdiği zemzem ve hurmalardan ikram edildi.

Söz alanlar

Av. Selim Selami Çakıcı’nın fotoğraflarla yaptığı açıklamaları sonrasında, BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar (Milli ve manevi değerleri olan gençlere olan ihtiyaç), Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen (Kırgızistan), Nizamettin Şahin (Çin), Musa Ordu (Kosova), Dr. Oktay Taşolar (Tayland), Ahmet Buğrahan Sönmez (İngiltere), Ali Kahraman (Bosna), Mustafa Toka (İran), Abdullah Köktürk (Gana, Fildişi), Erdoğan Davut(Hatay), Fevzi Genç (Medine siparişi) ve Gül Arslan’da Hac ile ilgili kısa kısa bilgi verdiler.

Özer’den Plaket

Marmara Yörük ve Türkmen Federasyonu Başkanı Mehmet Özer, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez’e Federasyon çalışmalarına gösterdiği ilgi ve verdiği destek için teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Bayramlar buluşmaktır

Ahsen Okyar’ın sunup yönetiği İzmit Tenis Kulübünde gerçekleşen Bayramlaşmaya; Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, son Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Dr. Oktay Taşolar, Kavakçılık Enstitüsü Müdürü Dr. Faruk Şakir Özay, Ecz. Selçuk Arslan, son Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, Av. Selami Çakıcı, Kocaeli Çukurovalılar Derneği Başkanı Erdoğan Davut, Makine Mühendisi Mustafa Görgün, e.İSKİ Yönetim Kurulu Üyesi Musa Ordu, Marmara Yörük ve Türkmen Federasyonu Başkanı Mehmet Özer, Ziraat Mühendisi İsmail Yıldızdoğan, Dr. A. Gülden Sönmez, Alca Şirket Müdürü Hikmet Baltacı, Dr. Fatma Emre Taşolar,  Makine Mühendisi Çetin Mut, İzmit Öğretmen Evi Müdürü Halil İbrahim Soylu, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, Diş Hekimi Ömer Erdal, İşadamı Cabbar Yusuf Koyurtgen, Çevre Mühendisi Burak Albey, Mustafa Akdağ, Makine Mühendisi İdris Karakaş, Dr. A. Zeynep Turan, Teknik Öğretmen Nizamettin Şahin, Endüstri Mühendisi Mustafa Toka, Makine Mühendisi İsmail Kaya, SEKA Daire Başkanlığından emekli İlhan Özsoy, Dt. Elif Turan, Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen, Hasan Turan, Petkim Emeklileri Platformu Sözcüsü Kamil Terzi, Nedim Aktürk, Dr. Ali Değirmenci, Kandıra Sağlık Gurup Başkanlığı emeklisi Fevzi Genç, Ahmet Bahadır Yıldızdoğan, Petkim emeklisi İdris Türkten, Makine Mühendisi Hasan Baltacı ile Aydınlar Ocağı üyesi ve eşleri katıldı.

1İzmit Tenis Kulübünde gerçekleşen Bayramlaşmayı Ahsen Okyar’ın sunup yönetti

2Kavakçılık Enstitüsü Müdürü Dr. Faruk Şakir Özay, Av. Selim Selami Çakıcı, Diş Hekimi Ömer Erdal, İdris Türkten ve Aydınlar Ocağı Bayramlaşmasına katılanlar

3Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez

4BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, Kocaeli Yörükler Derneği Başkanı Mehmet Özer

5Marmara Yörük ve Türkmen Federasyonu Başkanı Mehmet Özer, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez’e plaket takdim ederken

7BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar

6Av. Selim Selami Çakıcı geleneksel Tuva kıyafeti ile

8Çetin Mut, Ahsen Okyar, Dr. Oktay Taşolar

9Yeni hactan dönen Gül Arslan

10Kocaeli Aydınlar Ocağı Bayramlaşmasına katılanlar birarada

11Dr. A. Gülden Sönmez ve misafirleri

12Gül Arslan, Fevzi Genç

22

23

SAM_7048

SAM_7055Özlem Arslan, Emine Patan Uzunhasanoğlu, Güler Köktürk, Reyhan Ordu, Elif Turan ve Dr. Ayşe Zeynep Turan

 

SAM_7057Halime Toka, Duyar, Gül Arslan

SAM_7059İdris Türkten, Ömer Erdal, Selim Selami Çakıcı ve Dr. Faruk Şakir Özay

SAM_7060Erdoğan Davut, Kamil Terzi, Mehmet Özer, Serhat Duyar

SAM_7061

SAM_7064İsmail Yıldızdoğan ve Mustafa Akdağ

SAM_7065Çetin Mut, Ahmet Bahadır Yıldızdoğan

SAM_7071Av. Selim Selami Çakıcı

SAM_7078Hasan Baltacı, Ecz. Selçuk Arslan, Fevzi Genç

SAM_7079

SAM_7080Dr. Ali Değirmenci

SAM_7082Hikmet Baltacı ve kızı

SAM_7086Burak Elbay, Mustafa Görgün

SAM_7088Dr. Fatma E. Taşolar, Özlem Arslan

SAM_7091Av. Ruhittin Sönmez, Av. Selim Selami Çakıcı, Ahsen Okyar

SAM_7092Nizamettin Şahin (Çin)

SAM_7095Musa Ordu (Kosova)

SAM_7096Dr. Oktay Taşolar (Tayland)

SAM_7098A. Buğrahn Sönmez (İtalya)

SAM_7105Ali Kahraman (Bosna)

SAM_7108Abdullah Köktürk (Gana-Fildişi)

SAM_7111Abdullah Köktürk, Ahsen Okyar

SAM_7113Erdoğan Davut (Hatay)

SAM_7114Av. Selim Selami Çakıcı (Tuva)

SAM_7116Fevzi Genç (Kandıra)

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.