Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

26Ağu/130

Dr. Şefik Postalcıoğlu için “daha çok söylenecek söz ve söylem var ama….” / Hasan YILMAN

SAM_5043

Hasan Yılman
Ebediyete intikalinin ikinci yılında, başta Kocaeli Aydınlar Ocağı camiası olmak üzere tüm dostları ile birlikte Dr. M. Şefik Postalcıoğlu’nun kabri başında buluştuk.

İlgili, yetkili hocalarımızın mükemmel kuran okuması ile başlayan anma töreni çok güzeldi.
Böyle birlikteliği, dostlar buluşmasını organize eden değerli dostum Ahsen Okyar' a teşekkür etmeden yapamazdım. Yüce Allah ona da uzun ömürler versin. Asil Türk Milletine Fikir, düşünce bazında ve dost kaynaşmasında büyük hizmetleri vardır.
Rahmetli Şefik Bey....İnançlı, imanlı, özü sözü bir, söylemi ile eylemi uyumlu, Müslüman bir Türk' ün nasıl yaşaması gerekiyorsa öyle yaşayan, Doktorluk mesleğinde daima insanlığa hizmeti ön plana alan; şahsi menfaatten uzak durmasını bilen; vel-hasıl pozitif verileri ile mükemmel bir insandı. Hani halk arasında çok tutulan bir söylem vardır ya ''Adam gibi adam'' işte merhum Opr.Dr. Şefik Postalcıoğlu böyle bir kişiliğin tüm pozitif özelliklerini üzerinde barındıran / taşıyan mükemmel bilge dostumuzdu, arkadaşımızdı.
Yüce Allah rahmet eylesin, mekanı CENNET olsun. Şu yaşadığımız zaman sürecinde aranır hale gelen çok kıymetli arkadaşımızdı. Daha çok söylenecek söz ve söylem var ama... kısa ve öz olarak bu çerçevede onu anıyorum.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.