Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

27Oca/130

Kocaeli Ticaret Odası Vefa Gecesi – Plaket Töreni

SAM_8334

Kocaeli Ticaret Odası tarafından geçmiş dönemler de görev alan Meclis üyelerine plaket vermek üzere “vefa” gecesi düzenlendi. 1999-2004 döneminde İzmit Ticaret Odasında 5 yıl Meclis Üyesi ve 2 yılda Meclis Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Ahsen Okyar’ın plaketini Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün takdim etti.

Kocaeli Ticaret Odası konferans salonunda düzenlenen plaket töreninde 180 kişiye plaket verildi. Törene, Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Sibel Gönül ve Zeki Aygün, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Vali Yardımcısı Ali Sözen, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul, KOÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Yusuf Bayraktutan ve çok sayıda oda üyesi katıldı.

ESKİ YÖNETİCİLERE TEŞEKKÜR

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını KOTO Başkanı Halil İbrahim Keleş yaptı. Keleş, geçmiş dönemde görev yapan isimlere teşekkürlerini sunarak, “Eski başkanların ve üyelerin yapmış olduğu icraatlar KOTO’yu marka haline getirdi” dedi.

TİCARET ÜNİVERSİTESİ

Başkan Keleş konuşmasının devamında kalifiyeli personelin yetiştirilmesi konusunda, eğitimin önemine dikkat çekerek, “Gelişen küresel koşulları göz önüne alarak piyasalarımızın yönlendirilmesini sağlayacak teknik personelin yetiştirilmesi için bir Ticaret Üniversitesinin de Kocaeli’mize kazandırılması ve kısa sürede hayata geçirilmesi yönetim anlayışımızın en önemli misyonlarından biri olmalıdır.” dedi.

HAYALLERİNİZ İÇİN

Projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Keleş, “Çeşit kuruluşlarla iş birliği yaparak işsizliğin azaltılmasına, nitelikli personel yetiştirilmesine ortam sağladık kurumlarla ortak projeler düzenleyerek eğitimler ve kurslar düzenledik. Odamız aracılığıyla kentimin marka ürünlerinin dış ülkelerde temsilini sağladık. Ayrıca yeni binamızda sizlerin hayallerinizi gerçekleştirmek için çalışıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Plaket Töreni ve Kokteyl

Konuşmaların sonunda görev yapan isimlere plaketleri verildi. Tören sonrasında kokteyle geçildi.

SAM_8313KOTO Başkanı Halil İbrahim Keleş konuşmasını yaparken

3ayBjU-9Vefa Gecesine katılanlar saygı duruşunda

SAM_8322Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, 1999-2004 döneminde İzmit Ticaret Odasında 5 yıl Meclis Üyesi ve 2 yılda Meclis Başkan Vekili olarak görev yapan Ahsen Okyar’a plaketini  takdim ederken

SAM_8324Ahsen Okyar ile birlikte plaket alanlar Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ile birlikte

uqv6aH-24Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve plaket alanlar

KIalzD-2KOTO Başkanları Yüksel Başer, Halil  İbrahim Keleş ve Nihat Gürer

SAM_8319KOTO Başkanı  Halil İbrahim Keleş, eski Başkanlardan Nihat Gürer’e plaketini takdim ederken

8Eski Başkanlardan Nihat Gürer, plaketlerini verdiği Meclis üyeleri ile birlikte

9Vali Yardımcısı Ali Sözen ve plaket alan KOTO Meclis üyeleri

10Kokteyli de müzik

SAM_8334

SAM_8336SAM_8335

koto2koto1

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.