Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

28Kas/120

ALİ RIZA KABA – Akçakoca İlkokulu Sınıf Öğretmeni

Akçakoca İlkokulu Sınıf Öğretmeni Ali Rıza Kaba’ya eski Kandıra Belediye Başkanları Turan Sarı ve Ercüment Şahin tarafından Başarı ve Teşekkür” plaketleri takdim edildi.

ALİ RIZA KABA - Akçakoca İlkokulu Sınıf Öğretmeni

Trabzon doğumlu olan Ali Rıza Kaba öğretmenliğe 2001 yılında Erzurum’da başlamış olup 2007 yılında ilçemizde Tasvire Hurşit Güneş İlköğretim okuluna atanmış ve bu yıl eylül ayı itibarı ile de Akçakoca İlkokulunda ilçemizdeki görevini sürdürmektedir.

Öğrencilerini yetiştirirken çalışkanlığı, azmi ve gayreti ile tanınmaktadır. Öğrencilerinin evlerine bire bir ziyaret yapıp, ders çalışma ortamlarını kontrol eden ve öğrencinin evinde öğrenciye ve velisine başarı adına tavsiyelerde bulunmaktadır.

Öğrencilerinin sosyal çevrede kendilerine olan özgüven kazanmaları için çeşitli gezi piknik ve tiyatro türü etkiliklere ağılık vermektedir.

Ali Rıza öğretmenimiz ayrıca ilçemizde ücretsiz faaliyet gösteren Erkomed Okuma Salonunda gönüllü olarak Kandıra’daki öğrencilerle ilgilenmektedir.

  Kandıra’nın başarılı eğitimcileri Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz ve Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar ile birlikte

Fotoğraf0409IMG_2074

IMG_2168

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.