Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

28Kas/120

ELİF ÖZLEM TARHAN – Taşambarı İlkokulu Sınıf Öğretmeni

  Taşambarı İlkokulu Sınıf Öğretmeni Elif Özlem Tarhan’a Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Mevlüt Akdeniz ve 4. Dönem(2000-2002) Başkanı Günay Gülcü tarafından Başarı ve Teşekkür” plaketi takdim edildi.

ELİF ÖZLEM TARHAN - Taşambarı İlkokulu Sınıf Öğretmeni

Kandıra Bağırganlı Köyünden olan Elif öğretmenimiz 2009 yılında göreve başlamış olup 2010 yılından itibaren İlçemiz Taşambarı İlkokulunda tek öğretmen olarak görev yapmaya devam etmektedir.

Çalışkanlığı azmi ve yalnız olmasına rağmen 4 sınıfın bir arada olduğu öğrencilerini iyi yetiştirmedeki gayreti ile tanınmaktadır. Öğrencilerini iyi yetişmelerini ve kendilerine olan güvenlerini artırma adına çeşitli gezilere götürmekte ve çevreyi tanımalarını ve kendilerine güven duymalarını sağlamaya çalışmaktadır.

Ayrıca yalnız olmasına rağmen çıkardığı halkoyunları ekibi gösterileri ve diğer gösterilerle Milli Bayramlarımızın Taşambarı Köyünde coşku ve sevinçle kutlanmasına vesile olan öğrencileri ve velileri tarafından çok sevilen genç, idealist ve dinamik bir öğretmenimizdir.

   Kandıra’nın başarılı eğitimcileri Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz ve Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar ile birlikte

Resim4Resim6

Resim5Resim2

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.