Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

29Nis/110

Mercan; Türkiye Ajanların çöplüğü haline getirilmiştir

IMG_9659 Kocaeli Aydınlar Ocağını ziyaretinde konuşan SP İl Başkanı Mustafa Mercan; “Türkiye ajanların çöplüğü haline getirilmiştir.” dedi.

Mustafa Mercan Başkanlığındaki Saadet Partisi Yönetici ve milletvekili adayları Kocaeli Aydınlar Ocağını ziyaret etti. Otel Asya’da gerçekleşen ziyarette konuşan SP İl Başkanı Mustafa Mercan; “Ziyaretimizi Prof. Dr. Erbakan Hocamızın kaybında Partimize yaptığınız Başsağlığı ziyaretine, iade-i ziyaret olarak ta kabul edebilirsiniz. Hocamıza bir kere daha rahmet diliyorum. Ülkemiz başta doğu ve güneydoğu olmak üzere ajanların cirit attığı, adeta ajan çöplüğüne döndürülmüştür. Bütün değerlerimiz ile oynanmaktadır. Kendi dünyamızı kuramazsak başkalarının dünyasına mahkum oluruz. Çok acil ülkemizdeki ajanlar sınır dışı edilmelidir.” dedi.

Milletvekili Adayı Mehmet Kaymak kendisini tanıttıktan sonra; “42 yıllık geçmişi olan, icraatları ile Milletimizi mutlu ederken, D 8’ler organizasyonu ile dışarıdakilerin, havuz sistemi ile de menfaatleri zedelenen içerdekilerin rahatsız olduğu bir partinin adayıyım. Milletimize hizmet yolunda desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar’ın ev sahipliğinde gerçeklen ziyarete; SP İl Başkanı Mustafa Mercan, İzmit İlçe Başkanı Mustafa Can, Milletvekili adayı Mehmet Kaymak, Sinan Yolcu, Mehmet Aras ve Of’lu Hasan Altuntaş ile Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkan Vekili Ecz. Selçuk Arslan, Av. Ruhittin Sönmez, Yeminli Tercüman Cemal Barış, e. İSKİ Yönetim Kurulu üyesi Musa Ordu, Tarım Uzmanı Ahmet Özen, Sigortacı Erdal Baykara ve Diş Hekimi Yaşar Benlidayı hazır bulundu.

IMG_9652 Av. Ruhittin Sönmez, ziyaret anısına SP İl Başkanı Mustafa Mercan’a Ocağın hediyesini takdim ederken

IMG_9658 Saadet Partisi Yöneticileri, Kocaeli Aydınlar Ocağı yöneticileri ile birlikte

IMG_9659

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.