Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

27Eki/120

Baykaralar Kocabayramlar’da Bayramlaştı -7

3   26 Ekim 2012 Cuma Saat: 15:15 / Kandıralı Baykaralar Kocabayramlar’da Bayramlaştı

Baykaralar, Kandıra Çakırçaali Divanı Kocabayramlar Mahallesindeki ailenin en büyüğü olan Fevziye Baykara’nın evinde, bayramın ikinci günü  bayramlaştı.

Kandıralı Baykara ailesinin geleneksel bayram buluşması ailenin en yaşlısı olan 82 yaşındaki Fevziye Baykara’nın evsahipliğinde, Kandıra Çakırçaali Divanı Kocabayramlar Mahallesindeki evinde gerçekleşti.

Kurban Bayramı buluşmasına Baykara ailesinin oğulları, kızları, damatları, gelinleri, torunları, akrabaları ve komşuları da katıldı. Kore Gazisi Sadettin Baykara’nın(Rahmetli) eşi olan ve Baykara ailesinin en büyüğü Fevziye Baykara’nın elinin öpüldüğü bayramlaşmaya; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Erdal Baykara, Emekli Ormancı Sadi Baykara, Ersin Baykara, Hasan Baykara ve Sabahattin Baykara, Burak Okyar, Çağrı Baykara, M. Murat Okyar, Oğuzhan Baykara, Sercan Uçar, Emre Baykara, A. Efe Küçük, Berkalp Talha Baykara, ailenin damatları; Kocaeli SMMMO Meclis Başkan Vekili Ahsen Okyar, Ünsal Uçar, Cavit Sözer, Azem Sağlık, Cem Küçük İsa Altuntaş eşi ve çocukları ile ailenin diğer yakınları katıldı.

Kandıra Kocabayramlar Köyündeki bayramlaşma, kurban ikramı ile tamamlandı.

 1Baykara Ailesi Çakırcaali Kocabayramlar Mahallesindeki evin önünde.. Ayaktakiler; İsa Altuntaş, Çağrı Baykara, Burak Okyar, Cem Küçük, Oktay Ergün, Emre Baykara, Murat Okyar Oturanlar; Sabahattin Baykara, Ersin Baykara, A. Efe Küçük, Ahsen Okyar ve Hasan Baykara

2Baykara Ailesinin gençleri, Kandıra Kocabayramlar’daki evlerinin önünde

3Fevziye Baykara ve bayramlaşmaya gelen yakınları

Aile büyükleri Fevziye Baykara, emekli Ormancı Sadi Baykara ve ailenin çocukları evde..

SAM_6228Fevziye Baykara, torunları ve torunlarının çocukları ile birlikte

SAM_6236

SAM_6237A. Efe Küçük Kocabayramlar Köy Meydanında

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.