Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

21Eyl/120

Kayseri yolunda… -1

SAM_5046   20 Eylül 2012 Perşembe /

Ecz. Selçuk Arslan, Mali Müşavir Ahsen Okyar, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, Endüstri Mühendisi Mustafa Toka ve Yalova Ünversitesi Öğretim Görevlisi Bilgisayar Programlama Uzmanı Yunus Özen birlikte Kayseri’ye gitmek üzere yola çıktık. Yunus Hoca ile bizim büroda buluştuk. Selçuk Beyin otomobiline geçtik. Hasan Beyi Körfez’den, Mustafa Beyi de Hereke’den alarak Sabiha Gökçen Havalimanına intikal ettik.

Pegasus Havayollarına ait uçak 20:10’da havalandı. Kayseri Hava Limanı çıkışında ilk gördüğümüz Selçuk Arslan tabelası ile bizi bekleyen Bugdet Rent a Car temsilcisi Ali Demirayak oldu. 4 gün boyunca gezimizde kullanacağımız Renault Fluence için sözleşmeyi imzaladık ve Melikgazi Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Otel’ine hareket ettik.

Uçakta sınırsız ve mükemmel ikramları ile haklı bir şöhretin sahibi Toka Cafe’ye rakip çıktı.. Almanya’nın Berlin kentinde işyeri sahibi Kayserili Turan Doğan.. Eşi le birlikte memleketine dönen Turan Bey ikramlarıyla Toka Cafe’nin rakibi oldu. Rekabet iyidir diyenler uzun yaşasın. Selçuk Beyin de ikramlarıyla Kayseri Havalimanına ne zaman indiğimizi anlayamadık.

SAM_5045Sabiha Gökçen Havalimanın da

SAM_5046

SAM_5047

Uçakta tanışıtığımız Kayseri İşadamı Almanya Berlin’de ikamet eden Turan Doğan , Selçuk Arslan’a hediyelerinin bir kısmını takdim ederken

Kayseri Havalimanında Selçuk Arslan tabelası ile bizleri karşılayan Bugdet Rent a Car temsilcisi Ali Demirayak ile birlikte

4 gün boyunca gezimizde kullanacağımız Renault Fluence için sözleşme hazırlığı

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.