Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

31Ağu/121

Av. Sönmez; “Anadolu’yu ebedi vatan yapanlara şükranlarımızla…”

3   30 Ağustos 2012 Perşembe / Av. Sönmez; “Anadolu’yu ebedi vatan yapanlara şükranlarımızla…”

Kocaeli Aydınlar Ocağı yöneticileri Tekstilci İşadamı Serhat Duyar’ı Çarşı Yapı’daki işyerinde ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez; “Mukaddes beldelerin ziyareti daha çok üretme, adalet ve kulluk görevlerinin hatırlanması ve yaşanması vesilesi olmalı. 30 Ağustos 1922 Büyük Taarruzun 90. Yıldönümünde bize Anadolu’yu ebedi yurt yapan Başkumandan Mustafa Kemal Atatürk başta olmak bütün gazi ve şehitlerimize rahmet diliyor, şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

Semerşah Turizmin 48 kişilik kafilesi ile Umreye giden ve Mekke'de 6 gün, Medine'de de 8 gün olmak üzere 14 gün kalan Serhat Duyar, Umre seyahati ile ilgili bilgi verdi. Misafirlerine Medine hurması ikram eden Kocaeli Aydınlar Ocağı Yönetim Kurulu üyesi Serhat Duyar’ın ziyaretinde Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, Mali Müşavir Ahsen Okyar, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, İşadamı Samet Duyar, Sigortacı Erdal Baykara ve Tesisat Teknikeri Salim Yaşar hazır bulundu.

 1Hasan Uzunhasanoğlu, Av. Ruhittin Sönmez ve Salim Yaşar

T2ekstilci İşadamı Serhat Duyar, Kocaeli Aydınlar Ocağı İlim ve İstişare Kurulu Başkan Vekili Ahsen Okyar’a Medine hurması ikram ederken

3Hasan Uzunhasanoğlu, Av. Ruhittin Sönmez, Salim Yaşar, Serhat Duyar, Samet Duyar, Ahsen Okyar ve Erdal Baykara

4Ahsen Okyar, Erdal Baykara ve Serhat Duyar

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (1) Geri izlemeler (0)
  1. Sevgili başkan afiyet olsun Gencer başkanın tavsiyelerine uyuyorsun (mide-kıble) Maaşallah, sayfanı beğeniyorum çok güzel Rabbim gayrelerinizi zayii etmesin.


Leave a comment

Geri izleme yok.