Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

24Ağu/122

Yusuf Ay Kaptan Harem’e Kolay Geçmemizi Sağladı – 9

fotoğraf-3Yanımdaki yiğit adam Yusuf Ay ile 15 Ağustos 2012 Çarşamba akşamı Saat:23;45 sularında Sirkeci’de arabalı vapuru beklerken tanıştık.

Sirkeci rıhtımında 2 arabalı vapur vardı. Muhtemel hemen sol taraftaki arabalı vapura binmemiz gerekiyordu. Ancak arızası olduğu için diğerine yöneldik. Tam arabalı vapura bineceğiz kaptan diplomalı Yusuf Ay yolumuzu  kesti. Diğer vapura yönlendirdi. İnsanlar geç kalma telaşı ile sesini yükselti. Yusuf Bey tecrübesi ile kalabalığı sakinleştirdi. Bir kaç dakika sonra da vapurunun kapaklarının indirterek yolcuları ve arabaları çok çok kısa sürede alarak Sirkeci’den hareket ettirdi.

O yoğun ve gergin ortama rağmen Av. Ruhittin Sönmez, Dr. Mithat Bora Bulut ve Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen ile birlikte oturduğumuz yerde bizi bularak, ziyaret etti.

Ayaküstü sohbet ettik.. Artık bir problem çıkması halinde müracaat edebileceğiniz, muhtemelen de kısa zamanda sorunu çözecek İstanbul Harem – Sirkeci hattında çalışan bir kaptan kardeşimiz var…

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (2) Geri izlemeler (0)
  1. Ahsen amcam seninle bir ben tanışamadım ama tanışacağım

  2. Dünya tatlısı.. Uzaktakilerin yakınlığı daha güzel.. Dikkatle ve alabildiğine takipcinizim..


Leave a comment

Geri izleme yok.