Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

10Ağu/120

Muhammer Kırdemir’e Geçmiş Olsun

2   Muhammer Kırdemir’e Geçmiş Olsun

Bahçecik Damlar Camii Dernek Başkanı Muhammer Kırdemir, iftar öncesi evinin önündeki ağaçların dallarını budarken kendini yaraladı.

İftar öncesi elindeki canavar motoru ile Bahçecik’teki evinin önündeki ağaçların dallarını budamaya başlayan Muhammer Kırdemir, bir anlık dikkatsizliği sonucu motorun elinden kayması ile göğüs ve kolunun kesilmesine sebep oldu. Kocaeli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Muhammer Kırdemir’i dostları yalnız bırakmıyor. Yaşar Uzuner ile aynı odayı paylaşan Muhammer Kırdemir’i Kocaeli SMMMO Meclis Başkan Vekili Ahsen Okyar ve Alca Şirket Müdürü Hikmet Baltacı birlikte ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Geçirdiği operasyon sonucu hastanede tedavi altında tutulan Muhammer Kırdemir; “Kaza sonrası hastaneye getirildiğim andan itibaren sağlığım ile yakından ilgilenen Kocaeli Devlet Hastanesi Göğüs Cerrahisi Bölümünde görev yapan Op. Dr. Sibel Salman hocaya ve bölüm çalışanlarına, geçmiş olsun dileklerini ileten dostlara teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

1Kocaeli Devlet Hastanesi Göğüs Cerrahisi Bölümünde tedavisi devam eden Bahçecik Damlar Camii Dernek Başkanı Muhammer Kırdemir

2Kocaeli SMMMO Meclis Başkan Vekili Ahsen Okyar ve Alca Şirket Müdürü Hikmet Baltacı,Muhammer Kırdemir ile birlikte

3Ahsen Okyar, Muhammer Kırdemir , Hikmet Baltacı ve Yaşar Uzuner Kocaeli Devlet Hastanesi Göğüs Cerrahisi Servisinde

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.