Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

28Haz/120

Özak, Aydınlar Ocağında MİA Projesini Anlattı

1  Özak, Aydınlar Ocağında MİA Projesini Anlattı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kocaeli Aydınlar Ocağı üyelerine Merkezi İş Alanı (MİA) projesi hakkında bilgi verdi.

Büyükşehir Başkan Vekili Özak, “MİA Bölgesi kentin ticaret hayatına hareket getirecek. Çevre iller ile olan ticaret hacmini arttıracak. Bu değişimden herkes kazanacak” dedi.

Büyük ilgi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak’ın Merkezi İş Alanı (MİA) projesi ile ilgili yaptığı sunum Otel Asya’da gerçekleşti. Toplantı Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez’in açış konuşması ile başladı. Toplantıya; İSU Yönetim Kurulu üyesi Musa Çoşkun, Ecz. Selçuk Arslan, Mali Müşavir Ahsen Okyar, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen, Tekstilci-İşadamı Serhat Duyar, Endüstri Mühendisi Mustafa Toka, Makine Mühendisi Çetin Mut, Kızılay İzmit Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu, Sigortacı Erdal Baykara, İşadamı Murat Aydın, Kimya Mühendisi Cahit Büyükkanber, Dr. Mehmet Ayas, Kimya Yüksek Mühendisi Mustafa Görgün, Ruşen Derve, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Dr. Halil İbrahim Kahraman, Kocaeli Posoflular Derneği Başkanı Hamit Akbulut, İsmail Kadıoğlu, Körfez Esnaf Odası Başkanı Nihat Gökbayrak, Çukurovalılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün, Paksan Şirketler Grubu Başkanı Ahmet Kaleli, Kültür Dershanesi sahibi Ali Aydemir, Dr. Ali Değirmenci, Av. Refik Polat, Dr. Hasan Dermenci, Av. Beytullah Uslu, Kimya Mühendisi Osman Dilek, Türk Eğitim-Sen Kocaeli Şube Başkanı Süleyman Pekin, emekli bürokrat Nuri Avcı, inşaat Mühendisi Muammer Gökbayrak, Tekstilci Samet Duyar, Zafer Güdük, Sinem ve Mehmet Şenoğlu ile Av. Tolga Özcan katıldı.

Dinamik Bir Kent Merkezi

Kocaeli’de Eski Gölcük Yolu ile Yeni Gölcük Yolu arasında kalan bölgede kurulması planlanan kısa adı MİA olan Merkezi İş Alanı Planı ile ilgili bilgi veren Başkan Vekili Özak, “Kent merkezlerinde kentsel fonksiyonların yoğunlaştığı mekanlar anlamına gelen merkezi iş alanları (MİA), büyük kentlerin ticaret ve hizmet fonksiyonlarının en yoğun olduğu merkez bölgeleridir. Kocaeli’nin uzun vadede geleceğini olumlu yönde değiştirecek MİA projesinde oluşması düşünülen yeni kent merkezi ile Kocaeli kentimiz, daha nitelikli, daha yaşanılabilir, canlı ve dinamik bir kent merkezine kavuşması hedeflenmektedir. Merkezi iş alanlarında; ticaret, özel ya da resmi sağlık, eğitim, spor, sosyal ve kültürel tesisler, ibadet yerleri, ulusal ve uluslar arası konferans-kongre ve seminer merkezleri, otel gibi konaklamaya yönelik kullanımlar, rezidans konut amaçlı yapılar, büyük açık ve yeşil alan kullanımları gibi fonksiyonlar yer almaktadır” dedi.

Özak’a Teşekkür Plaketi

Sunumu sonrasında çok sayıda soru ve katkıyı değerlendiren Başkan Vekili Zekeriya Özak’a Kocaeli Adınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

1Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Aydınlar Ocağında MİA Projesi ile ilgili bilgi aktarırken

2Kocaeli Adınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez tarafından, KBB Başkan Vekili Zekeriya Özak’a teşekkür plaketi takdim edilirken

3Aydınlar Ocağı üyeleri KBB Başkan Vekili Zekeriya Özak ile birlikte

IMG_5998

IMG_6005

IMG_6006

IMG_6010

IMG_6022

IMG_6030

IMG_6035

IMG_6036

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.