Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

29May/120

Kocaeli Ülkü Ocakları Sertifika Töreni Cuma günü

290520121588   Kocaeli Ülkü Ocakları Sertifika Töreni Cuma günü

Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanı Ramazan Çakırca ve Başkan Yardımcısı Veysel Akyıldız Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez’i ziyaret etti.

Ülkü Ocaklarının faaliyetleri hakkında bilgi veren Ramazan Çakırca, 2012 yılının en önemli faaliyeti olan “2023 Etkili Gençlik Eğitim Programı”na katılıp bu eğitimleri başarıyla tamamlayan üyelerine verilecek “Sertifika Töreni”ne davet etti.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Ramazan Çakırca, Yıl boyunca haftada bir ve son dönemde de haftada iki gün olarak sürdürülen eğitim programının çok faydalı olduğunu ve gelecek sene Ankara Genel Merkez’in de desteğini alarak bu programı genişletmeyi planladıklarını anlattı. 1 Haziran 2012 Cuma günü Tepeköy Kültür Merkezinde (Yeşilova) 18:30’da başlayacak programa Aydınlar Ocağı üyelerini de bekliyorum dedi.

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, Ülkücü Gençliğin okuyarak, eğitimlere katılarak, tartışarak kendilerini geliştirmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bilgi kuvvettir. Sahip olduğumuz bilgi ne kadar çoksa ve bu bilgiyi analiz ve sentezleme becerimiz ne kadar gelişmişse o kadar gücümüz var demektir. Günümüzde bilgiye erişim kolaylaştı. Klasik yolların yanında internet ve sosyal medyayı başarıyla kullanmak, TV’ların tek kanallı yönlendirdiği halkın hür irade sahibi olması için bir fırsattır. Bu fırsatı iyi kullanmak daha demokratik bir toplum olabilmemizin teminatı olacaktır” dedi.

Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanlığının facebook sayfası hakkında da bilgi veren Ramazan Çakırca, “her geçen gün daha geniş kitlelere ulaşıyoruz. Hedefimiz bizi on binlerin takip etmesi” dedi.

290520121588Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanı Ramazan Çakırca, Av. Ruhittin Sönmez’e “2023 Etkili Gençlik Eğitim Programı Sertifika Töreni” davetiyesini takdim ederken

fotoğraf(2)

fotoğraf(1)

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.