Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

28May/120

Gazeteci – Program Yapımcısı İsmail Kahraman “Fatih ve Fetih Ruhu” konulu konferans verecek.

KAHRAMANKocaeli Aydınlar Ocağı İlim ve İstişare Kurulu üyesi İsmail Kahraman, Antalya Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’nın davetlisi olarak bugün Antalya’ya gitti.

Gazeteci – Program Yapımcısı İsmail Kahraman Kumluca’da İstanbul’un fethi yıldönümü dolasıyla “Fatih ve fetih Ruhu”  konulu konferans verecek. Ayrıca İsmail Kahraman tarafından hazırlanan, çekimleri Fatih Sultan Mehmet’in feth ettiği İstanbul, doğduğu Edirne başta olmak üzere Türkiye’nin bir çok bölgelerinde çekilen, ayrıca Fatih Sultan Mehmet tarafından Osmanlı toprağına katılan Yunanistan, Mora Yarımadası, Kırım bölgesi, Bulgaristan ve Romanya’nın Tuna boyları arnavutluk ve Bosna Hersek’te gerçekleştirilen Fatih Sultan Mehmet ve Fetih Ruhu belgeselinin gala gösteriside Kumluca’da yapılacak.

Kahraman ayrıca, Antalya’da Selçuklu ve Osmanlı döneminden kalan eserler, Antalya’daki yörükler konulu belgesel çekimleride yapacak. Ayrıca Ordodosk hristiyanlar, Rusların büyük ilgi gösterdiği Demre ve Kale ilçesi üzerine oynanan rus oyununun iç yüzünüde araştırıp, belgesel haline getirecek

Kahraman’ın Fatih Sultan Mehmet’e vefat yıldönümü ile ilgili hazırladığı yazıyı http://gebzegazetesi.com/yazar.asp?yaziID=12592 linkinden okuyabilirsiniz.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.