Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

26May/121

Güverte Reisi Metin Uysal emekliğe uğurlandı.

11Güverte Reisi Metin Uysal emekliğe uğurlandı.

Derince Limanı Dok Kaptanlığı çalışanlarından Güverte Reisi Metin Uysal emekliğe uğurlandı.

İzmit Balık Lokantalarından Kebabistan Restoranda biraraya gelen Derince Limanı Dok Kaptanlığı çalışanları Güverte Losturoma Metin Uysal’ı emekliliğe uğurladı.

Kaptan Alaaddin Sezer tarafından sunup yönetilen veda gecesine, Liman-İş Sendikası Mali Sekreteri İbrahim Demiröz, Salim Alan (Kaptan), Celal Karanlık (Kaptan), Muzaffer Ödüget (Kaptan), İsa Batur (Çarkcı), Yusuf Çayır (Çarkcı) ve Derince Limanı Dok Kaptanlığı çalışanları katıldı.

Kaptan Celal Karanlık, Neşe ile yenen bir akşam yemeği sonrası emekliliğe uğurlanan Güverte Reisi Metin Uysal’a hizmetleri için teşekkür etti ve sağlıklı uzun ömür dileyerek plaketini takdim etti.

Gece boyunca heyecanlı olduğu görülen Güverte Reisi Metin Uysal çalışma arkadaşlarına ile helalleşti ve sarılarak vedalaştı.

1Toplantıyı sunup yöneten, Kaptan Alaaddin Sezer, emekliye ayrılan Güverte Losturoma Metin Uysal ve teşekkür plaketini takdim eden Kaptan Celal Karanlık

2Güverte Losturoma Metin Uysal’ın uğurlama yemeğine katılan Kaptan Alaaddin Sezer ve Derince Limanı Dok Kaptanlığı çalışanları

3Derince Limanı Dok Kaptanlığı çalışanlarından Güverte Reisi Metin Uysal emekliliğe uğurlandığı veda gecesinde

537738_2772621334673_1832228689_1685012_1096157335_nAlaaddin Kaptan ve arkadaşları

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (1) Geri izlemeler (0)
  1. Dok Kaptanlıgı Çalışanlara Selam Olsun.Bak Ben Emekli Oldum Güzelmi Evet Çok Güzel: Fakat Kocaeliyi ve Sizleri İnanın Çok Özlüyorum. Tabii Taktir Allahın Kısmetimde Tekrar Limanda Çalışmak Varsa İnanın Memnuniyetle Gelirim. Zaaten Çok Özlüyorum Kocaeliyi Daha Dogrusu Artık Orada Yaşamak İstiyorum. Gerçekten İnsanlarıda Güzel Şehirde Çok Güzel Bilmem Anlatabiliyormuyum ?….


Leave a comment

Geri izleme yok.