Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

22Şub/123

KALBİMİZ İÇİN… SEVELİM ve DAİMA HOŞGÖRELİM… / Taner TONGUÇ

image Yüksek Mimar Taner Tonguç bir İzmit Beyefendisidir. Facebooktaki en son paylaşımında;

....KALBİMİZ İÇİN.... SEVELİM VE DAİMA HOŞGÖRELİM........

“......KALBİ YAŞATAN.......
......2 GÜZEL MEYVE.......
......SEVGİ...................
......HOŞGÖRÜ.............. her günümüz güneş aydınlığında olmalı.....” demiş..

Size göre de doğru mu?

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (3) Geri izlemeler (0)
  1. ****bloğunuz….çok anlamlı..ve yararlı bir içerik taşıyor…..sevgi kriterinin işlenmesiyse….günümüzün en büyük eksikliği……sevgisiz bir topluma doğru AKP tarafından adım adım yönlendiriliyoruz…..millyetçilğin….ulusalcılığın tüh kaka edildiği bir felesefeyi kabul etmemiz mümkün değil……..islamiyetin sevgi teması üzerine inşaa edildiği apaaçık…ortadayken……….bu kin nefret niye…….neden sevgiye bu kadar uzağız………….t.tngc…..<3

  2. Sevgili Tonguç Başkanım, Paylaşımlarınızdan istifade etmekteyim.. Daima sağlık ve sıhhatte olunuz. 5 satıra sığdırdığınız soruların yüzlerce cevabı var.. asırlar öncesinden hepimize hatırlatma; inandığı gibi yaşamayanlar, yaşadığına iman ediyor, kutsuyor.. sonrasında da hata üzerine hata.. inadına doğru bulduklarımızı paylaşmaya devam.. ilgi ve gayretleriniz için teşekkür ederim..

  3. ******Tarih boyunca inançlar hep baskı altında tutuldular……….bugünse değişen pek bir şey yok…..dayatma felsefesi …benim gibi ol…..tutkusu bütün hızıyla devam…….oysa farlılıkların güzelliğinin farkına bir varabilsek……….işte o zaman…..kendimizle empati yapmış oluruz…….ve sevgi duyumuz gelişir……inşallah neslimiz sevgi toplumu olduğumuzu görür….dileğim bu…..


Leave a comment

Geri izleme yok.