Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

30Oca/120

Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli SMMMO Meclisinde konuşacak

clip_image001   Dr. Nevzat Doğan Kocaeli SMMMO Meclisinde konuşacak

Kocaeli SMMO yöneticileri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret etti.

Belsa’daki makamında gerçekleşen ziyarete Kocaeli SMMMO Meclis Başkanı Mehmet Balimre, Başkanvekili Ahsen Okyar, Oda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Odabaş, Genel Sekreter Mustafa Taşpınar, Oda Meclis Üyeleri ve aynı zamanda İzmit Belediye Meclis Üyesi olan Hasan Kırlı ile Fikret Gökmen ile Zikri Uçan katıldı. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Üzülmez’de ziyaret sırasında hazır bulundu.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kocaeli SMMMO Meclis Başkanı Mehmet Balimre, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı, Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirleri Odası'nın 30 Ocak Pazartesi günkü aylık Meclis toplantısına konuşmacı olarak davet etti. Başkan Doğan da programına aldığını, toplantıya seve seve katılacağını söyledi.

Kocaeli SMMMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Odabaş’ın özel hediyeyi Başkan Dr. Doğan’a takdim etmesi ile ziyaret sona erdi.

clip_image001

Ali Odabaş, Mustafa Taşpınar, Ahsen Okyar, Mehmet Balimre, Dr. Nevzat Doğan, Zikri Uçan, Fikret Gökmen, Hasan Kırlı ve Hüseyin Üzülmez

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Kategori: SMMM Yorum gönder.
Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.