Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

26Şub/110

Türkiye’nin bütünlüğü tehlikede

PROF ÖZCAN YENİÇERİ

Darıca Aydınlar Ocağı tarafından düzenlenen konferansta konuşan 21 YY. Türkiye Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanı, Türk Ocakları Merkez Heyeti üyesi ve Niğde Üniversitesi öğretim üyesi olan Prof. Dr. Özcan Yeniçeri “Güneydoğu’da yaşanan problem iç ve dış düşmanların elbirliği ile yürütmeye çalıştığı bir ayrılıkçı projedir.” diye konuştu.

Prof. Dr. Özcan Yeniçeri tarafından sunumu yapılan “Türkiye’de Din ve Siyaset İlişkisi konulu konferans “Gebze Osman Hamdi Bey salonunda yapıldı. Geniş bir izleyici topluluğu tarafından izlenilen Konferansa MHP Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, Gebze Türk Ocakları Başkanı Prof. Dr. Yavuz Sezen, Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Haluk Turgut, MHP Çayırova İlçe Başkanı İskender Turan, Gebze Harp Malulü Gaziler ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Önder Kılıçarslan, MHP Darıca İlçe Başkanı Ahmet Görkem, ADD Darca Başkanı Ünal Karahasan, MHP Körfez ilçe başkanı Ahmet Mercan, Gebze Erzurumlular Dernek Başkanı Necati Altunkaynak, MHP ‘nin Kocaeli milletvekili aday adayları Yüksel Ercan, İsmail Kurt ve Çağdaş Duyar, Dilovası Eski Belediye başkanı Musa kahraman, HEPAR’ın Gebze ve Darıca İlçe Başkanları ve çok sayıda misafir katıldı.                                                                                                                 Bu Ülkeyi Ayırmaya Kimsenin Gücü Yetmez
Darıca Aydınlar Ocağı Başkanı İrfan Yılmaz’ın açılış konuşması sonrası kürsüye gelen Prof. Dr. Özcan Yeniçeri teşekkür ederek başladığı konuşmasında, din ve siyaset ilişkisinden ziyade ülkenin içerisinde bulunduğu tehlikelere dikkat çekerek, Avrupa Birliği sürecinde mevcut iktidarın tavizkar tutumu ile ülkenin birlik ve beraberliğini tehlikeye attığını ifade  etti.     Kürtler Bizim Kardeşimizdir                                                                                          Ülkede yaşayan ve kendisini Kürt olarak tanımlayan insanlar bizim kardeşimizdir. Kan ve can olarak da bir millet olduğumuz gerçeği unutulmamalıdır. Yüzbinlerce aile kız alıp kız vermektedir. Bu ülkede yaşayan insanları ayırmaya hiç kimsenin gücünün yetmeyecektir. Yüzyılın başından beri Bosna’da, Kafkasya’da, Bulgaristan’da, Üsküp’de, Makedonya’da, Irak’ta, Mısır’da, Girit de ve diğer coğrafyalarda zorda kalan, dara düşen herkes Anadolu coğrafyasına, baba ocağına koşmuştur, burayı yurt bellemiştir. Hiç kimsenin Türk milletini bir etnik yapının parçasıymış gibi göstermeye hakkı yoktur. Güneydoğu’da yaşanan problem iç ve dış düşmanların elbirliği ile yürütmeye çalıştığı bir ayrılıkçı projedir” dedi.
Katkı Sunanlara Plaket                                                                                        Programın sonunda Özcan Yeniçeri'ye konuşmalarından dolayı, İşadamı İsmail Kurt ve İşadamı Murat Cirit'e Aydınlar Ocağı’nın kuruluşu aşamasında yaptıkları maddi ve manevi yardımlar için plaketler verildi.

PROF ÖZCAN YENİÇERİ

21 YY. Türkiye Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanı ve Niğde Üniversitesi Öğretim Üyesi olan Prof. Dr. Özcan Yeniçeri

KATILIMCILAR TOPLU HALDE

Toplantıya katılanlar

KATKI SUNANLARA PLAKET

İşadamı Murat Cirit, İşadamı İsmail Kurt, Prof. Dr. Özcan Yeniceri ve Prof. Dr. Yavuz Sezen

PROF. YAVUZ SEZEN-PROF ÖZCAN YENİÇERİ

Gebze Türk Ocakları Başkanı Prof. Dr. Yavuz Sezen, Prof. Dr. Özcan Yeniçeri’ye Ocağın plaketini takdim ederken

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.