Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

14Ağu/190

Kocabayramlar da Kamelya özel bir tören ile açıldı..

IMG_1532

12 Ağustos 2019 Pazartesi / Bugün Kocabayramlar’ın bayramı.. Bayram öncesi Cem Küçük, Burak Okyar ve Berkalp Talha Baykara’nın özel gayretleri ve Nursel Okyar’ın finansörlüğünde hazırlanan evin önündeki çardak özel bir tören ile açıldı.


Dua Ahmet Görgün Küçük Hocamız dan                                                              İzmit Fevziye Camii Müezzin Kayyumluğundan emekli Hafız Ahmet Görgün Küçük hocamız köye gelirken yanına aldığı kurdelalar açılışı zaruri hale getirdi.

Aile adın Ersin Baykara                                                                                            Tören öncesi yapılan konuşmalardan sonra Aile büyüğümüz Ersin Baykara ile birlikte açılışı gerçekleştirdik. Ahmet Hocamızın ebediyete göç edenlerimizi hatırlatarak yaptığı dua ve temennilerine katılanlar Amin dedi.

Aydemir Ailesinin elleri öpüldü                                                                                  84 yaşında olmasına rağmen Türkiye’de bulunduğu Bayramlar da mutlaka aramızda görmeye alıştığımız Almanya emeklisi Cicilli’den Hüseyin Aydemir dayımız ve saygıdeğer Emine Aydemir yengemiz hanımefendinin elleri saygı ile öpüldü.

IMG_1461

IMG_1475

IMG_1465

IMG_1493Ahsen Okyar Çardağın bu güne gelişi ile ilgili tarihi serüvenini anlatırken

IMG_1505İzmit Fevziye Camii Müezzin Kayyumluğundan emekli Hafız  Ahmet Görgün Küçük hocamız duasını yaparken

IMG_1507

IMG_1514

IMG_1516Sabahattin Baykara,  Neslihan Küçük, Zeynep Gökçen Okyar

IMG_1517

IMG_1532

Ahsen Okyar, Ahmet Görgün Küçük ve Ersin Baykara açılış kurdelasını keserken

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.