Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

20Şub/110

Hemşehrileri Amir Ateş’i kutladı

4

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun Sanat Danışmanı olan Bestekar Amir Ateş’i ilk ziyaret eden Kandıralı hemşehrileri oldu.

Kandıra'da dünyaya gelen ve Kocaeli'nin yetiştirdiği en önemli sanatçılardan biri olan Amir Ateş’i; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar, eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcıları Turan Sarı ve Günay Gülcü, Denetim Kurulu üyeleri Recep Yıldız ve Salim Yaşar ile Akçahan Elçioğlu ziyaret etti.

Fuar alanı içerisindeki Leyla Atakan Kültür Merkezinde gerçekleşen ziyarete konuşan Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan; “Eserleri ile gönüllerde taht kurmuş ve Üsküdar Musiki Cemiyeti gibi Türkiye’nin en eski ve köklü önemli organizasyonunun Başkanı hemşehrimiz Amir Ateş’in Büyükşehir Belediyemize Sanat Danışmanı olması bizleri gururlandırmıştır. İlimiz sanat hayatı için hayırlı olmasını dileriz.” dedi.

1

Üsküdar Musiki Cemiyeti Başkanı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Bestekar Amir Ateş

2

Amir Ateş, Abdullah Köktürk ve Turan Sarı

3

Turan Sarı, Akçahan Elçioğlu, Günay Gülcü, Recep Yıldız, Salim Yaşar, Ahsen Okyar ve Erdoğan Alkan

4

Kocaeli Kandıralılar Derneği Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Recep Yıldız ile birlikte Bestekar Amir Ateş’e hediye takdim ediyor

5 

Ayaktakiler; Akçahan Elçioğlu, Salim Yaşar, Günay Gülcü, Turan Sarı, Ahsen Okyar, Recep Yıldız Oturanlar: Erdoğan Alkan, Bestekar Amir Ateş ve Abdullah Köktürk

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.