Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

18Tem/190

Opr. Dr. Coşkun Levent Taşçı vefat etti.

Op.-Dr.-Coşkun-Levent-Taşçı-2-660x400Opr. Dr. Coşkun Levent Taşçı vefat etti.

Kandıralı hemşehrimiz Dr. Taşçı’nın cenazesi 19.07.2019 Cuma günü öğle namazına müteakip Adapazarı Serdivan Sapak Camiinden ebediyete uğurlanacaktır.

Dr. Coşkun Levent Taşcı kardeşimize Allah’tan rahmet, başta babası Av. İlyas Taşçı ağabey olmak üzere akraba ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dilerim.

Ahsen OKYAR

Op. Dr. Coşkun Levent Taşçı, klasik cerrahi ameliyatlara yeni bir bakış açısı getiren lazer destekli minimal invazif yöntemini Türkiye'de yaygınlaştırmıştır.

Op. Dr. Coşkun Levent Taşcı 1969 doğumludur. Işıklar Askeri Lisesi sonrası 1987-1993 yıllarında İstanbul Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimini tamamlamıştır. 1993-1998 yılları arasında İstanbul Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde estetik ve plastik cerrahi departmanında çalışmıştır.

Aydın Devlet Hastahanesi'nde plastik cerrahi kliniği şefliği görevinde bulunmuştur. Şişli Etfal plastik cerrahi kliniğinde el ve mikrocerrahi eğitiminde yer almıştır. Estetik cerrahinin çok ileri teknolojik desteklerle yapıldığı ülkelerde bir çok kurslar ve eğitimlerde bulunmuştur.

Estetik cerrahide teknolojik gelişmeler ve lazerlere olan ilgisi klasik cerrahi ameliyatlara yeni bir bakış açısı getiren lazer destekli minimal invazif yöntemini Türkiye'de yaygınlaştırmıştır. 13 yıldır uyguladığı eski klasik cerrahi ameliyatlarda elde ettiği başarılı sonuçların çok daha mükemmelini, teknoloji destekli yeniliklerle hastaları için daha konforlu ve hızlı elde etmenin Türkiye'deki öncülerindendir.SAM_0673

27 Şubat 2013 Çarşamba / Günay Gülcü, Ahsen Okyar, Dr. Coşkun Levent Taşçı ve annesi

Kocaeli Kandıralılar Derneği, Şubat ayı yemekli toplantısında ülkemizin en tanınmış Estetik Cerrahı Op. Dr. Coşkun Levent Taşcı’yı misafir ediyor.

Kandıralı Av. İlyas Taşçı’nın oğlu olan  Op. Dr. Coşkun Levent Taşcı 27 Şubat 2013 Çarşamba akşamı Saat 19.30’da Otel Asya’da gerçekleşecek toplantıda hemşehrileri ile biraraya gelecek ve  “TÜRKİYE’DE ESTETİK CERRAHİ’NİN YERİ – ESTETİK CERRAHİ GEREKLİMİDİR? konusunda bilgi verecektir.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.