Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

6Tem/190

EYYY YUNANİSTAN!!! AKILLI OL AKILLI!! – Süleyman PEKİN

66119178_875521759478263_5225738824176369664_n

EYYY YUNANİSTAN!!!  AKILLI OL AKILLI!! – Süleyman PEKİN

Eyyy Güney Kıbrıs Rum Yönetimi! Sen benim TPAO’nun gemisine nasıl güçlük çıkarırsın ya! Üstüne üstlük bir de gemi personelinin isimlerini ve resimlerini ele geçirmişsin. Bizde o işleri FETÖ’cüler yapıyordu FETÖ’cüler.. Sen FETÖ’cülerden mi öğrendin bunu? Onlarla mı iş tutmaya başladın?

Bak buradan uyarıyorum: Benim Fatih Gemimin 25 personeli hakkında çıkardığın o tutuklama kararı var ya.. O tutuklama kararını çektin çektin.. Sana 24 saat.. Sonuçlarına öyle bi katlanırsın ki.. Yüzünde Osmanlı tokadı gibi o sonuçları patlatmasını biliriz. Sen kimsin yaa!

Çıkmış biri de “Türkiye son aylarda uluslararası hukuku hiçe sayıyor ve Kıbrıs’ın münhasır ekonomik bölgesindeki egemenlik haklarını sistematik şekilde ihlal ediyor” diyor. Neymiş; “Bu tür eylemlerin devamı halinde Yunanistan ve Kıbrıs, AB’nin Türkiye’ye mutlaka yaptırımlar uygulamasını sağlamalı”ymış.

Koçum, bize kimse tırım tırım yaptırım yapamaz. Biz yaparız. Asıl sen uluslararası hukuku hiçe sayıp Doğu Akdeniz’deki münhasır ekonomik alanlarını petrol ve doğalgaz sondajlasınlar diye dev küresel şirketlerin iştahına bırakmışsın. Onlar senin babanın çiftliğinin alanları mı? Onlar benim ve “Yavru VatanKuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki halkımın da petrol alanları. Kusura bakma, onları da sana yedirmeyiz.

Bana bak Çipras! 10 küsur yıldır bizim 18 ada ve 1 kayalığın üstüne çöktün. Kıta sahanlığını çaktırmadan 12 mile çıkarttın. 15 Temmuz Olayını yaşadık; hain darbecilere ev sahipliği yaptın. Onları iade et dedik, etmedin. Batı Trakya’da benim seçilmiş müftülerime görev yaptırmamak suretiyle kendi devlet görevlilerini atattın. Hatta utanmadan sıkılmadan, benim Batı Trakyalı kardeşlerim Türkçe gazete çıkardıkları için 3 gazeteye 1’er milyon avroluk tazminat davası açmışsın. Ya, sen bütün bunları yaparken hiç sıkılmadın mı, utanmadın mı? Sen ne biçim adamsın! Biz sana acıdık be! Kriz yaşıyordun, yiyecek ekmeğin yoktu; yardımcı olduk. Yüzüne gözüne dursun be! Sen krizi fırsata çevireceksin, biz de buna göz yumacağız öyle mi? Öyle yağma yok! Yayıktaki tereyağları tahta kepçeyle nasıl tek tek toparladıysan biz de onları sana tek tek yedirmemeyi biliriz evelallah.

Eyyy Yunanistan! Biz sizin göçmenleri dövüp dövüp bizim sınıra göndermenizden bıktık. Bizim oradaki Türk kökenli vatandaşlarımıza karşı nefret suçları işlemeyi bırak! Bak buradan son defa uyarıyorum: Sonuçlarına katlanırsın! Selanik’te Türk Konsolosluğu’ma 50 militanın taşlarla ve molotoflarla saldırması ne demek! Siz Gezi’de de yaptırdınız, Gezi’de de.. N’oldu? Başarabildiniz mi? Hamdolsun gene başaramayacaksınız!

İstanköy’deki benim ecdadımın yadigârı Vakıf Mallarını satışa çıkaramazsın. Hele hele Rodos Adası’ndaki Osmanlı külliyelerini, türbelerini yok edilmeye bırakamazsın. Sen korumayı bilmiyorsan bize bırak, biz o kültürel mirası korumasını çok iyi biliriz. Gümülcine’deki benim Medrese-i Hayriye Okulu öğrencilerimi niye kısıtlıyorsun? YTB Başkanım Abdullah Bey’i oraya gönderiyorum, o ilgilenecek. Hem Hatice Molla Salih bacımın eşinin mal varlığı için eski Şeriat Yasası üzerinden açtığı davayı nasıl AİHM’e taşırsın? Sende iz’anda mı kalmadı?

Benim Trabzonlu hemşerilerimin şehrinde Vize Ofisi açmışsın. Bak o Bartelemeos mudur nedir, ikide bir Sümela’ya gelip âyin yapabiliyor. Biz müsaade ettik, biz. Yoksa adım bile atamazdın. Ekümenik – mekümenik; biz öyle şey tanımayız. Söyle o Patriğe, akıllı olsun! Ruhban Okulu’nu falan karıştırmasın. Bizdeki Seçimlerde de ismini geçirmesin.

Biz bilmiyor muyuz Güney Kıbrıs’a konuşlandırılan F 35 uçaklarını! Hepsini biliyoruz. İsrail’le birlikte Girit’te Radar Üssü kurduğunuzu da biliyoruz. “Mavi VatanTatbikatı’nı yaptık, daha büyüğünü de yaparız. Bir gece ansızın, tatbikattan ötesini de yaparız, akıllı ol akıllı!

(Rüyamda merhum dayılarımla bu minvalde konuşmalar yaptık, hayrolsun inşallah..)

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.