Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

20May/190

KOCABAYRAMLARDA BAYKARALARIN İFTARI

4KOCABAYRAMLARDA BAYKARALARIN İFTARI

18 Mayıs 2019 Cumartesi / 1988’den beri Ramazan’da biraya gelerek oruç açan Baykara ailesinin iftarı Kandıra Kocabayramlar Köyü meydanında gerçekleşti. İftarda komşuları ile de bir araya gelen Baykara'lar neşe içerisinde oruçlarını açtı.

Baykara Ailesi adına konuşan İşadamı Hasan Baykara, “Ailemizin 32 yıldır aralıksız sürdürdüğü iftara ilgi gösteren ve katılanlara başta Kardiyolog Dr. Nuri Çağlar ve eşi Vildan Çağlar olmak üzere köyümüzü şenlendiren akraba, komşu ve dostlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.<INS></INS>

İFTARA İLGİ

Geleneksel İftara ailenin en yaşlısı Ormancı Sadi Baykara, Kardiyolog Dr. Nuri Çağlar, e. Kandıra Orman İşletmesi Müdürü Hasan Kasap, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Erdal Baykara, Akça Koca Kültür Platformu Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Akçelik Vagon ve Lokomotif Bakım, Onarım, Modernizasyon Tesisleri yetkilisi Vedat Baykara, Kocabayramlar Camii İmam Hatibi Harun Aktaş, Taşköprü Orman İşletmesinden emekli Ersin Baykara, Dr. Ali Değirmenci, Baykara Makinanın sahibi Hasan Baykara, Mustafa Nevzat İlaç Sanayii A.Ş. ustabaşısı İlker Altınten, Çelikord emeklisi Sabahattin Baykara, Kandıra Sağlık Gurup Başkanlığından emekli Fevzi Genç, Kocabayramların en yaşlısı Rafet Bayram, emekli Mehmet Ergün, İbrahim Bayram, Tersane çalışanı Cavit Sözer, Fethi Ergün, Mustafa Altınten, emekli Necdet Ergün, İnova Model Maket sahibi Cem Küçük, Hasan Altınten, Burak Okyar, Ferhat Bursalıoğlu, Karayolcu Ünsal Uçar ile Kocabayramlar Köyünde yaşayan komşular, eş ve çocukları katıldı.

DR. ÇAĞLAR

İftar duasını Kocabayram Camii İmam Hatibi Harun Aktaş yaptı. Kardiyolog Dr. Nuri Çağlar, yemek sonrası çay faslına geçince iftara katılanlara Oruç ve Kalp Sağlığı konusunda bilgi verdi.

1Ceyda Akdeniz, Fatma Baykara, Nursel Okyar, Şennur Altınten ve Aynur Baykara yemekleri dağıtırken

2Vidan Çağlar, Ahsen Okyar, Dr. Ali Değirmenci, Dr. Nuri Çağlar ve iftara katılanlar

3Şükriye Acar, Faize Bayram, Emine Akbaba, Remziye Akbaba

4Hasan Baykara, Muhammet Altınten, Oğuzhan Baykara, Harun Aktaş ve iftara katılanlar

5Filiz Uçar, Beyzanur Baykara, Seçil Sözer, İlke Sözer, Cavit Sözer, Rümeysa Uçar

6Fahrettin Acar, Ersin Baykara, Hasan Kasap, Kocabayramlar’ın en yaşlısı Rafet Bayram

7Aynur Baykara, Ayşen Kasap, Ayşe Baykara ve iftara katılanlar

8İftar sonrası Çay faslı; Ailenin en yaşlısı Sadi baykara, Dr. Ali Değirmenci, Harun Aktaş, Ahsen Okyar, Hasan Baykara, Fevzi Genç, Dr. Nuri Çağlar, Erdal Baykara

9Baykara Ailesinin en yaşlısı Sadi Baykara, Kocabayramlar Köyünün en yaşlısı Rafet Bayram

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.