Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

26Nis/190

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’a başarılar diledik..

4

17 Nisan 2019 Çarşamba / Av. Abdurrahman Kaymak Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri kalabalık bir heyetle Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ı makamında ziyaret etti.

Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri kalabalık bir heyetle Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ı makamında tebrik ederek, başarı dileklerini sundu. Av. Abdurrahman Kaymak; “Kuruluşunun 25 yılını kutlayan Derneğimizde, 3 dönem yönetim Kurulu üyeliği yapmış olan Adnan Turan Başkanım bilgi ve tecrübesi ile Kandıramız için de güzel hizmetlere vesile olacaktır.” dedi.

Ziyarete Katılanlar

Ziyarete: Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları: Diş Hekimi Turan Sarı(1996-1998), İşadamı Yavuz Güneş(1998-2000), Sanayici Günay Gülcü(2000-2002), Sigortacı Erdal Baykara(2004-2006), İşadamı Recep Yıldız(2008-2010), Elektrik Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz(2012-2014) ve Av. Abdurrahman Kaymak(2018 – 2020), Yönetim Kurulu üyesi e. Derince Garnizon Komutanı Ali Kocatürk ve Salim Yaşar, Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Denetim Kurulu üyeleri; Burk Şirket Müdürü İbrahim Yılmaz, Kandıra Sağlık Gurup Başkanlığı emeklisi Fevzi Genç, İbrahim Üzmez ve Spor Yorumcusu Yiğit Özcan, Danışma Kurulu üyeleri; Kenan Evin (Kandıra Belediye Başkanı 1984 -1994), Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü Başkanı Tolga Havuç, Kumcağız Apart Otel’in sahibi Erol Taşçı, Otel Asya Sorumlusu Rahmi Yılmaz ile Mustafa Karagöz katıldı.

1Ali Kocatürk, Kandıra Belediye Başkanı

Adnan Turan, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Av. Abdurrahman Kaymak

2Ahsen Okyar, Günay Gülcü, Turan Sarı, Yavuz Güneş, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Av. Abdurrahman Kaymak ve Recep Yıldız, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’a çiçeğini takdim ederken3Yavuz Güneş, Ahsen Okyar, Recep Yıldız, İbrahim Yılmaz, Mustafa Karagöz4Harun Reşit Kocagöz, Ali Kocatürk, Salim Yaşar, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı  Av. Abdurrahman Kaymak ve Erdal Baykara birlikte, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’a hediyesini takdim ederken5Av. Abdurrahman Kaymak, İbrahim Üzmez, Erol Taşçı, Kenan Evin, Turan Sarı, Günay Gülcü, Harun Reşit Kocagöz, Fevzi genç, Yiğit Özcan, Ali Kocatürk, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan

6Av. Abdurrahman Kaymak Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ile birlikte

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.