Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

20Şub/190

BİZ KANDIRA’YIZ TÜRK SANAT MÜZİĞİ TOPLULUĞUNUN KONSERİ

1

KANDIRALILAR TSM KOROSUNUN KONSERİ

Bizkandirayiz sosyal medya platformunda buluşan Kandıralılar, Şef Şahin Ecevit yönetiminde kurdukları Türk Sanat Müziği korosu 3 aylık çalışma sonunda Otel Asya’da şahane bir konser verdi.

Tamamı Kandıralı ve amatör seslerden oluşan koronun şarkıları davetliler tarafından çok beğenildi. Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mehmet Bayrak, İzmit Mal Müdürü Ömer Engin ve Gölcük Halk Bankası Müdürü Mehtap Memiş ile koro üyelerinin ailelerinin davetli olduğu yemekli eğlenceye 100 kişi katıldı. 

Sazlar ve Erol Köse

Gecenin Saz sanatçıları; Kanun: Erman Gürses, Ud: Utku Ergil ve Engin Ecevit, Keman: Yiğit Çağlayan, Ritm Saz: Altuğ Yılmazer ve Aygün Aynagöz’ün eşlik ettiği koro sırasıyla Suzinak, Hicazkar, Acemkurdi ve Hicaz makamında  14 şarkıyı değme sanatçılardan aşağı kalmayacak ustalıkla seslendirdiler. Davetliler arasında bulunan eski İzmit Belediye Başkan – Kocaeli Milletvekili Erol Köse hemşehrileriyle gurur duyduğunu belirtip seslendirdiği bir şarkıyla geceye renk kattı. 

Koristler:

Gecede; Nurdan Bülent Bebek, Deniz Levent Açıkgöz, Nurşen Aynagöz, Bircan Ertaş, Banu Bebek Sancaktar, Nazlı Şen, Serpil Karaçay, Füsun Ergil, Yalçın Akkan, Süleyman Gökdemir, Mesut Memiş, Atilla  Öztan, Tarık Kardeş, Günay Çölmek, Mustafa Yıldız, Kadir Özdemir, İsa Akıncı, Hakan Saltık, İbrahim Alkan ile Melek Karagöz korist olarak görev yaptı.

Aygün Aynagöz ve Şahin Ecevit’in hedefi
Konserden sonra koro adına konuşan Kandıra Lisesi Mezunları Derneği  Başkanı ve platform öncüsü Aygün Aynagöz ve Şef Şahin Ecevit koro çalışmalarını  tüm hızıyla sürdüreceklerini ve gerek katılımcı gerekse izleyici bakımından daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdiler.

1Biz Kandıra’yız Türk Müziği Topluluğu sahnede

2e. İzmit Belediye Başkanı - Kocaeli Milletvekili Erol Köse, Koro Şefi Şahin Ecevit, Udi Engin Ecevit

3Salih Horos ve toplantıya katılanlar

4Gölcük Halk Bankası Müdürü Mehtap Memiş ve eğlenceye katılanlar

5Eski İzmit Belediye Başkanı – Kocaeli Milletvekili Erol Köse hemşehrileriyle gurur duyduğunu belirtip şarkısını söylerken

DQFA7157Fikri Ertaş ve eğlenceye katılanlar

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.