Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

31Oca/190

Erol Mütercimler İç ve Dış Gündemi değerlendirdi..

IMG_9630

30 Ocak 2019 Çarşamba / Stratejist Erol Mütercimler “İç ve Dış Politik Gündem”i değerlendirdi.

Ünlü Stratejist Erol Mütercimler İzmit’e gelerek “İç ve Dış Politik Gündem” konusunda  bilgi verdi. Kocaeli Aydınlar Ocağı tarafından Fuar içinde bulunan Kocaeli Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleştirilen programa çok sayıda dinleyici katıldı.

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Süleyman Pekin’in konuşması ile başlayan programda Stratejist Erol Mütercimler, “Bu seçimi bir beka sorunu olarak karşımıza koydular. Evet bir beka sorunu olduğunu görüyorum ama  ülkenin geleceğiyle ilgili ciddi bir beka sorunu olarak görüyorum. Dünya 2019’da çok zorlanacak. Venezuela 2’ye bölünmüş durumda. Buradan çıkacak sonuç pek çok bölgeye yansıyacak.” dedi.

Türkiye siyasal ortamı ile ilgili durum değerlendirmesini yapan Mütercimler, “AK Parti’nin bir numaralı üretici sebebi 28 Şubat’tır. Bu süreci yaratan da 12 Eylül darbesidir. Şu andaki siyasal ortamın yaratıcısı Türk Genel Kurmayının ve ordu yüksek kademesinin fark etmedikleri Nato planlarına ortak olmalarıdır. Sonuç olarak Türk Siyaseti dizayn edildi. Bütün askeri darbelerde burnu kanamayan tek kesim bugünkü iktidar ve onların büyükleri. Cumhurbaşkanı sistemine geçmemiz son derece yanlıştı” şeklinde konuştu.

IMG_9624Stratejist Erol Mütercimler bilgi verirken

IMG_9626Günay Gülcü, Ahsen Okyar ve toplantıya katılanlar

IMG_9629Erol Mütercimler’i dinleyenler

IMG_9627Günay Gülcü, Ahsen Okyar ve Mütercimleri dinlemeye gelenler

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.