Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

13Ara/180

Doç.Dr. Murat YALÇINTAŞ 28 Aralık’ta İzmit’te…

MuratYALCINTAS - 001 (2)

"TÜRKİYE'NİN EKONOMİK KALKINMASI VE ENDÜSTRİ 4.0"
Doç.Dr. Murat YALÇINTAŞ

28 Aralık 2018 Cuma
Saat: 19.30
Emex Otel - İzmit
Yemekli toplantıya Ailece ilgi ve teşriflerinizi..

Doç.Dr. Murat YALÇINTAŞ

Doçent Doktor Murat Yalçıntaş, uzun yıllardır içinde olduğu hem iş hem de sivil toplum dünyasının önemli isimlerinden olup akademisyen ve iş adamı kimlikleri ile tanınmaktadır. İstanbul Ticaret Odası Başkanlığı, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkan Yardımcılığı, Akdeniz Odalar Birliği Başkanlığı görevlerinin dışında Yalçıntaş yaşamı boyunca birçok kurum ve kuruluşta çeşitli görevlerde bulunmuştur.

İş adamı kimliğinin yanı sıra, Dr. Yalçıntaş aynı zamanda öğretim üyesi sıfatıyla İstanbul Ticaret Üniversitesi Dış Ticaret Enstitüsü müdürlüğünü sürdürmekte ve Stratejik Yönetim, Yönetimde Çağdaş Yaklaşımlar, Oyun Teorisi ve Liderlik dersleri vermektedir. “Dünden Yarına Bugünün Sözleri”, “Bende Kalmasın”, “Zor Zamanda Geleceği Kurmak” ve “Stratejik Yönetim ve KOBİ’ler” olmak üzere dört kitabı bulunan Dr. Yalçıntaş’ın ulusal/uluslararası hakemli dergilerde ve bilimsel kitaplarda yayımlanmış birçok makalesi vardır.

İş Dünyası, akademik kariyer ve meslek kuruluşları başkanlıkları tecrübeleri sayesinde çok yönlü bir bakış açısına sahip olan Dr. Yalçıntaş, kariyeri boyunca uluslararası kurumların işleyişi, sivil toplum kuruluşları, sürdürebilir kalkınma, rekabet üstünlüğü, girişimcilik, aile şirketleri, KOBİ’ler, kriz yönetimi, yenilikçilik gibi konularda çalışmalar yapmıştır.

Dr. Yalçıntaş bugüne kadar birçok defa ödüle layık görüldü. Bunlar arasında Belçika/Kral II. Leopold Yüksek Liyakat Madalyası (2012), Fransa/Legion d`Honneur Onur Nişanı (2010), İtalya/Devlet Nişanı Commendatore (2010), Kırgızistan Cumhurbaşkanlığı Akademisi/Fahri Profesörlük (2009), İstanbul İhracatçılar Birliği İhracat Hizmet Onur Ödülü (2008), İstanbul Valiliği Onur Ödülü (2008), Platin Ekonomi Dergisi Sosyal Sorumluluk Ödülleri (2006) de yer alıyor.

St. Joseph Fransız Erkek Lisesinden mezun olan Dr. Yalçıntaş lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Makina Fakültesinde tamamladı. Yüksek lisansını Boston ve VUB üniversitelerinin ortak işletme programından, Doktora derecesini ise İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinden alan Dr. Yalçıntaş aynı zamanda akıcı olarak İngilizce ve Fransızca konuşuyor.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.