Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

4Ara/180

15.konuşmacı Ece Akdeniz..

112

Akça Koca Kültür Platformu, 15. Gençlerle Baş Başa Programına Ece Akdeniz ile devam ediyor.

Kocaeli Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı 2. sınıf öğrencisi Ece Akdeniz, Akça Koca Kültür Platformu Gençlerle Baş Başa Programının onbeşincisinde konuşmacı olacak ve “En Büyük Savaş, Cahilliğe Karşı Yapılan Savaştır!”konusunda bilgi verecektir.

Kocaeli Emex Otel’deki toplantı, 07 Aralık 2018 Cuma günü akşamı 19:30’da başlayacak saat 21:00’de sona erecektir. Ece Akdeniz’in soruları da cevaplayacağı toplantıda çay ikramı yapılacaktır.

Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu; toplantıya platform üyelerini ve konuya ilgi duyanları bekliyor.

d

Ece AKDENİZ kimdir?

19 Eylül 1998 tarihinde İzmit'te doğdu.

İlköğrenimini ve ortaöğrenimini Kocatepe İlkokulu/Ortaokulu'nda tamamladı. Körfez Anadolu Öğretmen Lisesi'nde yabancı dil alanında eğitim alırken aynı zamanda okul korosunda 3 yıl müzik kulübü başkanlığı yaptı. Lise son sınıfta Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği halk müziği yarışmasında 18-21 yaş arası kadın solo kategorisinde Kocaeli 1.si ve Marmara 2.si oldu.

Kocaeli Üniversitesi'nde geçirdiği bir yıllık hazırlık sürecini ve birinci sınıf eğitimini birincilikle tamamladıktan sonra şu anda Kocaeli Üniversitesi - İngiliz Dili ve Edebiyatı 2. sınıf öğrencisi olarak öğrenimine devam etmektedir.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.