Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

12Kas/180

Güneş Okulları İlkokulun da Başkan: Mehmet Yusuf Taşolar

6

11 Kasım 2018 Pazar / Güneş Okulları İlkokulun da Başkan: Mehmet Yusuf Taşolar

Güneş Okulları İlkokul Başkanı Seçilen Mehmet Yusuf Taşolar için Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu SekaPark Marmara Balık Restoranda kutlama yemeği tertipledi.

Geçen sene bir geçerli oyu alarak listeye giremeyen Mehmet Yusuf Taşolar, bu sene ise 200 oyun 100'ünü alarak Güneş Okulları İlkokul Başkanı seçilmeyi başardı.

Başkan Yusuf Taşolar; "Özel hazırlıklarımız var. Beni seçenleri mahcup etmeyeceğim. Öğrenci kardeşlerim ile yepyeni projelerimizde buluşacağız. Başta bana oy verenlere, öğretmenlerime ve Aileme teşekkür ediyorum." dedi.

Güneş Okulları İlkokul Başkanı Mehmet Yusuf Taşolar'ın Başkanlık kutlama yemeğine; Derince Milli Eğitim Müdürlüğünden emekli Eğitimci Remzi Turan, Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, Mali Müşavir Ahsen Okyar, Ecz. Selçuk Arslan, Hukukçu Emre Bursalıoğlu, Arkeolok Orhan Kaya ve Makine Mühendisi Çetin Mut ile eşleri katıldı.

Gecenin en heyecanlı kişileri; Başkan M. Yusuf Taşolar'ın annesi; Dr. Fatma, babası; Dr. Oktay ve kardeşi Gülce Taşolar ile teyzesi Dr. Ayşe Zeynep Turan olurken, ananesi Emine Turan'ın ise zaman zaman duygulandığı görüldü.

M. Yusuf Taşolar’ın, Kocaeli Fen Lisesinde okuyan  amcasının çocukları Zeynep ve Mehmet Taşolar’da Başkan yeğenlerini bu kutlama yemeğinde yalnız bırakmadı.

1Emre Bursalıoğlu, Elvan Mut ve Orhan Kaya Başkan Mehmet Yusuf Taşolar’a hediyesi takdim ederken

2Emre Bursalıoğlu, Hasan Uzunhasanoğlu, Ecz. Selçuk Arslan, Orhan Kaya, Ahsen Okyar, Dr. Oktay Taşolar, Remzi Turan 3Remzi Turan, Gülce Taşolar, Dr. Ayşe Zeynep Turan, Başkan Mehmet Yusuf Taşolar, Zeynep Taşolar, Mehmet Taşolar 4Nursel Okyar, Gül Arslan, Emine Turan, Dr. Fatma Taşolar, Emine Uzunhasanoğlu

5Gülce Taşolar, Dr. Ayşe Zeynep Turan, Başkan Mehmet Yusuf Taşolar

6Güneş Okulları İlkokul Başkanı seçilen Mehmet Yusuf Taşolar'ın Başkanlık kutlama yemeğine katılanlar

JFHJ3478

LXDM3538

RUWI7639

XCWT2879

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.