Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

5Eki/180

Yılmaz Özhan Almanya’ya döndü..

IZLD3352

27 Eylül 2018 Perşembe / Almanya'nın Baden-Württemberg eyaletinde, Stuttgart'ın 25 km. kadar kuzeyinde yer alan Ludwigsburg’ta yaşayan Kandıralı Yılmaz Özhan tatilini İzmit’te geçirdi.

Almanya dönüşünden bir akşam önce Yılmaz Özhan’ın yakınları Çenesuyu’ndaki annesi Semra Özhan’ın evinde toplandı. Uğurlama toplantısına; Kardeşi Şaban Özhan, Dayıoğulları: Ahsen Okyar, Hasan Baykara, Burak Okyar, Berkalp Baykara, M. Murat Okyar katıldı. Ailenin hanımları da ziyarette hazır bulundu.

Tatilini tamamlayan Kandıra Çivelekler Mahallesinden olan Yılmaz Özhan Barok Stilinde inşa edilmiş bir çok sarayın bulunduğu Saraylar kenti diye de (Stadt der Schlösser) anılan Ludwigsburg’a bütün yakınlarını davet etti.

GRMA2960Nursel Okyar, Yılmaz Özhan, Semra Özhan JSSI1066Gonca Özhan Neslihan Küçük, Mete Küçük, İnci Z. Özhan, Zeynep Gökçen Okyar, Fatma Baykara, Nursel Okyar, Yılmaz Özhan, Semra Özhan IZLD3352Semra Özhan, Melih Ş. Özhan, Şaban Özhan, Zeynep İ. Özhan, Hasan Baykara, Ahsen Okyar, Yılmaz Özhan, M. Murat Okyar, Burak Okyar, Berkalp Baykara

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.