Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

27Kas/110

Geçim Sıkıntısının Yanına Bir De İşsiz Kalma Korkusu Eklendi.

1 Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker İş Yeri temsilcileri ile birlik de  İzmit Seka Devlet Hastanesi çalışanlarını ziyaret etti. 

Çalışanlar Bilgilendirdi

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, İzmit Seka Devlet Hastanesi İş Yeri Baş Temsilcisi Ahmet Ayas, Temsilci Emrah Gündüz, Zeynep Fatma Ünal ile birlikte İzmit Seka Devlet Hastanesi çalışanlarını ve sendika üyelerini ziyaret etti. Çalışanların sorunlarını yerinde tespit eden Çeker, sağlık sektöründeki son gelişmeler hakkında çalışanları bilgilendirdi.

Sağlık Çalışanları Almış Oldukları Maaşlar İle Geçinemiyorlar.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Şube Başkanı Ömer Çeker; “Hükümet Sağlık da Değişim ve düşümüm programına Sağlık Bakanlığının teşkilat yapısı ve görevleri hakkında yapılan değişiklikle son noktayı koydu. Sağlık çalışanları eskisi gibi yarınlarına güvenle bakamamaktadır. Sağlık çalışanları almış oldukları maaşlar ile geçinemiyorlardı, şimdi bir de geçim sıkıntısının yanına gelecek de işsiz kalma korkusu da eklendi.” Dedi.

1 Şube Başkanı Ömer Çeker, İş Yeri Baş Temsilcisi Ahmet Ayas, Temsilci Emrah Gündüz, Zeynep Fatma Ünal, Sağlık çalışanları ile birlik de

DSC_0351 Şube Başkanı Ömer Çeker, İş Yeri Baş Temsilcisi Ahmet Ayas, Temsilci Emrah Gündüz Sağlık çalışanları ile birlik de

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.