Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

11Haz/180

Kocaeli SMMMO İftarındayız..

IMG_5299

2 Haziran 2018 Cumartesi / Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, 23’üncü geleneksel iftar buluşmasını Antikkapı Restaurantta 450 davetli katılımında gerçekleştirdi.

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) Geleneksel hale getirdiği iftar buluşmasının 23’üncüsünü gerçekleştiren KSMMMO, üyeleri ve davetlileriyle keyifli bir akşama imza attı. İftar sonrası konuşan KSMMMO Oda Başkanı Fikret Gökmen, “Geleneksek iftarımıza bu yıl da bizi kırmayıp geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Bugün bu iftar vesilesiyle uzun zamandır görüşemediğimiz pek çok dostumuzla bir araya geldik ve çok mutlu oldum” dedi. Keyifli sohbetlerin edildiği iftar programında özel misafir olarak bulunan Kocaeli Huzurevi sakinleri şiir ve türkü okuyarak geceye renk kattı.

PROTOKOL ORADAYDI

Antikkapı Restaurant’ta gerçekleştirilen programa KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen, TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyelerinden Dr. Masum Türker, Ertuğrul Erdem ve Hayri Öztürk, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman ve grup müdürleri, Vergi Denetim Kurulu Grup Başkanı Önder Yalçın, SGK İlçe Merkez Müdürleri, Sakarya SMMMO Başkanı Ertuğrul Kocacık ve yönetim kurulu, Düzce SMMMO Başkanı Remzi Ünal ve yönetim kurulu, Kocaeli Mimarlar Odası Başkanı Füsun Yılmaz Deniz, Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Öğretim Üyeleri’nden Prof.Dr. Abdurrahman Fettahoğlu ve Prof.Dr. Vasfi Haftacı, yeminli mali müşavirler,stajyerler ve mali müşavir yakınları olmak üzere 450 kişi katılım gösterdi.

IMG_5301

IMG_5299Ahsen Okyar, Veysel Çelik, Ali Çetin

IMG_5302

IMG_5303

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.