Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

10Haz/180

Muharrem İnce Kocaeli’de… Sevenleri bütün alanı doldurdu..

IMG_5955 - Kopya

9 Haziran 2018 Cumartesi / 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı olan Muharrem İnce, Kocaeli’den seslendi.  Milli İrade Meydanı’nda ki (Perşembe Pazarı Alanı)  mitinge on binlerce vatandaş katıldı.

SADECE TÜRK BAYRAĞI

Miting alanı Türk bayrakları, Atatürk ve Muharrem İnce posteriyle donatıldı. Alanda parti bayraklarına yer verilmedi.

İYİ PARTİ, SAADET VE DEMOKRAT PARTİ’DEN DESTEK

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin mitinge seçimde ittifak kuran İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti il ve ilçe yöneticileri de katılarak ittifak desteği verdi.

NE SÖYLEDİĞİNİ BİLMEYEN BİR CUMHURBAŞKANI VAR

İnce konuşmasında, “Sanayicinin iki temel sorunu vardır. Birincisi artan faizler ikincisi döviz kurlardır. Neden döviz kuru arttır. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan kamu dengesini bozdu. Güven ortamını bozdu. Yabancılar güvenmiyor ama yerli yatırımcılarda güvenmiyor. Türkiye’de sanayi üretiminde katma değer üretemiyoruz. Şuan katma değer %3.5 seviyelerinde %15 olmazsa gelişemeyiz. %15 seviye çıkmalıyız. Halkbank yandaşlara kredi veren kurum olmayacak KOBİ’lere kredi verecek. Kalkınma Bankası, Türkiye’de girişimleri destekleyecek. Ziraat Bankası tarımda faaliyet gösterenlere kredi verecek. Erdoğan diyor ki dolar lobisi var. Faiz lobisi var diyor. Ruble ne oldu? Putin’le aran iyi. Ruble neden bu kadar arttı? Şunu bilmelisiniz ki Türkiye bir karanlığa doğru giriyor. Ama bu karanlığa doğru giderken meydanlarda ne söylediğini bilmeyen bir cumhurbaşkanı var” dedi.

CAMİLERİ TEMİZLİK İÇİN YIKIYORUZ

İnce, “Erdoğan gelmiş ben ilkokula giderken CHP’nin tek parti yönetimi vardı. 75 kişilik sınıflar okudum diyor. Tek partili hayat 1950’de bitti. Erdoğan 1954 doğumlu. 1961 yılında okula başlasa. Doğmadan 4 sene önce ilkokula giden bir evliyadır kendisi.  Daha da ileriye gidiyor CHP camileri yıkıyor. Dedi ben CHP’li belediyelere bayram öncesi camileri yıkıyor musunuz dedim. Evet bayram temizliği için yıkıyoruz dedi” ifadelerinde bulundu.

OHAL 48 SAAT İÇİNDE KALKACAK

Konuşmalarının devamında OHAL’i kaldıracağını ifade eden İnce, “Bakın Kocaeli’de çok sayıda kamyoncu olduğunu biliyorum. Onlara sözüm olsun o kazık belgeleri var ya kamyoncuların bütün sorularını çözeceğim. Emeklilikte yaşa takılanlar 18 yaşında prim ödemeye başlamış 30 sene ödemiş. Görevini yapmış sırada devlet görevini yapacak onların sorununu hemen çözeceğiz. Kocaeli gibi bir sanayi kentinde emeğin başkentinde size sözüm Cumhurbaşkanı seçildiğimde 48 saat OHAL’i kaldıracağız. Size şunun sözünü veriyorum. Türkiye’yi barıştıracağız” dedi.

SİZİ GÜLÜMSETECEĞİM

Konuşmalarına devam eden İnce, “Üniversite öğrencileri sesleniyorum, kardeşlerim yavrularım sizlere sözleniyorum. Sizleri tarikat mensupların muhtaç etmeyeceğim söz. Yılda 2 kere 500 lira gençlik bursu alacaksınız. Her yıl 10 bin doktora öğrencisini yurt dışına göndereceğiz. Öğretmenlerimiz, polislerimiz 3600 ek gösterge sizlerin olacak söz veriyorum. Bu ülkeyi ayağa kaldıracağız. Bu ülkenin tarlalarından bereket fışkıracak. Fabrikalarından dumanlar yükselecek. Gençler işsiz kalmayacak. Sizi gülümseteceğim” dedi.

İnce’nin açıklamaları beğenildi ve büyük alkış aldı.

Bu akşam üzeri de(pazar günü) Sayın CB’nın mitingi var..

Kamu da çalışan, özelde belediyelerde çalışan Doktorlar, Mühendisler, Avukatlar, işciler vb hemen hemen hepsi sabahtan beri miting meydanında mecburi nöbette..

Bu mübarek Ramazan gününde, rızaları dışında mitinge getirilenlere, yazık, hava da çok sıcak, bari fazla mesailerini de alabilseler.

Sayın İnce’nin mitinginde mecbur edilip getirilenler yoktu.. Buna rağmen onbinlerce cesur adam meydanı doldurdu.

IMG_5951IMG_5957

IMG_5952IMG_5955

Günay Gülcü, Ahsen Okyar ve Cemil Uslu Muharrem İnce’nin mitinginde

IMG_5953IMG_5958

Günay Gülcü, Ahsen Okyar, Cemil Uslu

IMG_5959IMG_5960

IMG_5961IMG_5962

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.