Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

16Nis/180

Nihat Gürer 18 Nisan’da anılacak..

30688912_10156777792554523_2086141829861867520_n

13 Nisan 2018 Cuma / Sönmez’den Nihat Gürer daveti

Kocaeli Aydınlar Ocağı, kurucularından, siyaset ve iş dünyasının taktir edilen ve kentimize değer katan isimler arasında bulunan Nihat Gürer anısına 18 Nisan Çarşamba günü anma programı düzenliyor.

Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonunda yapılacak etkinlik, saat 19:00’da başlayacak. Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ruhittin Sönmez’in konuşmasıyla başlayacak programa Gürer’in kız kardeşi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katılım sağlayacak. Gürer’in kızı Doç. Dr. Banu Gürer’in de katılım sağlayacağı programda eski bakanlardan Sadi Somuncuoğlu, Yaşar Okuyan, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Türkkan, Aydınlar Ocağı Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Erkal, ülkücü hareketin önemli isimlerinden Yılma Durak da hazır bulunacak.

‘ÖNEMLİ BİR İSMİ ANACAĞIZ’

Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ruhittin Sönmez, “yaşamı boyunca kente hizmet üretmek için çalışan Nihat Gürer’in sağlığında bir program öngörmüştük, ancak rahatsızlığı nedeniyle moral bozukluğu olmasın diye bundan vazgeçtik. Çarşamba günü hem kendisini anacağız hem de gençlere kendisini tanıtacağız. Sizin aracılığınızla etkinliğimize herkesi davet ediyorum” dedi.

‘AYDINLAR OCAĞINI KUTLUYORUM’

Gazetemiz yazı işleri müdürü Orhan Balcı, “Nihat Gürer bu kente hizmet eden ve bu kent için elinden geleni yapmaya çalışan değerli bir isimdi, sadece siyaset değil iş dünyasında da hizmetler üreten birisinin anılması için yapılan etkinlik nedeniyle Aydınlar Ocağı’nı kutluyorum” dedi.

http://www.cagdaskocaeli.com.tr/haber/sonmez-den-nihat-gurer-daveti-h87807.html

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.