Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

21Mar/180

Deniz Bölükbaşı hayatını kaybetti!

004

Deniz Bölükbaşı hayatını kaybetti!

Eski MHP Milletvekili, emekli büyükelçi Deniz Bölükbaşı, tedavi gördüğü hastanede 69 yaşında hayatını kaybetti.

DENİZ BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

Aslen Kırşehirlidir. Osman Bölükbaşı’nın oğludur. TED Ankara Koleji ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, 1973 yılında Dışişleri Bakanlığı'na girdi.
Dışişleri Bakanlığı’nın merkez teşkilatında çeşitli kademelerde görev yaptıktan sonra, Atina ve Bonn Büyükelçilikleri’nde Elçi Müsteşarlığı görevlerinde bulundu.
Lizbon Büyükelçisi olarak görev yaptı. Dışişleri Bakanlığı Birinci Hukuk Müşavirliği görevini yürüttü. Başbakan Yardımcısı Devlet Bahçeli’nin Dış Politika Başdanışmanlığına atandı.
Cenevre Dünya Ticaret Örgütü nezdinde Türkiye Daimi Temsilcisi oldu. Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı tarafından, 1 Mart Tezkeresi öncesi görüşmelerin diplomasi ayağına başkanlık etti.

2002 seçimlerinde olduğu gibi, 2007 seçimlerinde de Milliyetçi Hareket Partisi tarafından milletvekili adayı olarak gösterilmiştir. Ankara 2. bölge 1. sıradan milletvekili olmaya hak kazanmıştır.

Not: 14 Mayıs 2010 tarihinde Gölcük’te Aşiyan Tesislerinde gerçekleşen konferansına İlçe Başkanı İsmail Eroğlu hocamızın daveti ile rahmetli Nihat Gürer Başkanımızla birlikte katılma imkanı bulmuştuk. O toplantı ile ilgili fotoğraf ve haber bilgilerinize sunulmuştur. Allah rahmet eylesin.. Ahsen OKYAR

001Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar, MHP Kocaeli İl Başkanı Ruhi Çavdar, MHP Gölcük İlçe Başkanı İsmail Eroğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, Kocaeli Milletvekili Cumali Durmuş

004Türk Dünyası ve Uluslar Arası İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Deniz Bölükbaşı

007Kocaeli Aydınlar Ocağı İlim ve İstişare Kurulu Başkanı Nihat Gürer ile Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar ve toplantıya katılanlar

MHP'li Bölükbaşı: Ülke de Sizin, karar da Sizindir

Gölcük - 14 Mayıs 2010

MHP Genel başkan Yardımcısı Ahmet Deniz Bölükbaşı Gölcük'e geldi Aşiyan Tesislerinde önemli açıklamalarda bulundu 12 Eylülde yapılacak referandumda hayır oyu kullanılmasını istedi.

MHP Türk Dünyası ve Uluslar Arası İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Ahmet Deniz Bölükbaşı geniş bir katılımla  Gölcük aşiyan tesislerinde onuruna verilen  öğle yemeğine katıldı.

Önünüze iki sandık gelecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı; "Bu yıl Türk milletinin önüne iki sandık gelecektir, bunlardan biri anayasa paketi halk oylaması, diğeri ise genel seçim sandığı olacaktır. Bu iki sandık AKP'den ve Başbakan Erdoğan'dan kurtulmak için son iki virajdır, duraktır. AKP'nin sahte ambalajlarla Türk milletine pazarlamaya çalıştığı anayasa paketinin gerçek yüzünü, bu konudaki gizli gündemini açıklama fırsatını bulacağız. Anayasa maddelerini değil, Türkiye'nin geleceğini oylayacaksınız.

Gerçek gündem; işsizlik, yoksulluk, hayat pahalılığıdır
Anayasa değişikliği paketinin içinde Türk milletinin bulunmadığını, milletin sorunları ve onlara çözüm yollarının olmadığını iddia eden Bölükbaşı, ekonomik krize değinerek, "Türk milletinin gerçek gündeminin işsizlik, yoksulluk, hayat pahalılığıdır. Çünkü 6 milyon işsiz, 10 milyon kişi açlık sınırında yaşıyor. Bölünme süreci ve etnik bölücülüğün önünü açmak için Anayasa değişikliği harekete geçirilmiştir. Atatürk Posterini ve Türk Bayrağı tahrik unsuru olarak gören bu iktidarla ilgi söyleyeceğim odur ki; ülkede Sizindir, karar da Sizindir." dedi.

Büyük ilgi
Deniz Bölükbaşı'nın Aşiyandaki toplantısına; MHP Kocaeli Milletvekili  Cumali Durmuş, MKYK üyesi Lütfü Türkan, MHP İl Başkanı Ruhi Çavdar, MHP Gölcük İlçe Başkanı İsmail Eroğlu, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar, İlim ve İstişare Kurulu Başkanı Nihat Gürer, Gölcük  Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Harb-İş Başkanı Haldun Kurubacak, Gölcükte faaliyet gösteren Dernek Başkanları, Muhtarlar ve kalabalık dinleyici topluluğu katıldı.

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.