Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

16Mar/180

İYİ Parti Derince’de Can Ataklı’yı konuşturdu

IMG_7085

14 Mart 2018 Çarşamba / İYİ Parti Derince İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde Elmas Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen, “Başkanlık Sistemi ve Demokrasinin Geleceği” adlı konferansa Korkusuz Gazetesi yazarı Can ATAKLI katıldı.

Başta İYİ Parti Derince İlçe Başkanlığı olmak üzere Kocaeli’deki tüm İYİ Parti Başkanlıkları konferansa yoğun ilgi gösterdi. Ayrıca konuklar arasında CHP Derince İlçe Başkanı Nihat DEĞER ve yönetici arkadaşları ile Kocaeli Kırımlılar Derneği katıldı. Yaklaşık 3 saat süren ve soru cevap şeklinde geçen konferansta Can ATAKLI ve konuklar verimli vakit geçirdi.

ATATÜRK’ÜN GÖSTERDİĞİ YOLDAN GİDECEĞİZ
Konferansa modaretörlük eden İYİ Parti Derince İlçe Başkanı Esra TOLU konuklara hoş geldiniz konuşması yaptı. Konuşmasında değindiği “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere gösterdiği yolda muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için çalışacağız ve başaracağız.” sözleri salonda büyük alkış aldı.

MERKEZDE BİR PARTİ OLMALIYDI
Kocaeli’de olmaktan ve Derince’de böyle bir etkinliğe katılmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Can ATAKLI konuklardan gelen İYİ Parti’yi nasıl değerlendiriyorsunuz sorusu üzerine “ Merkezde bir parti olmalıydı. Bunu en çok söyleyen gazetecilerden biriyim. Bu durum elbette sevindirici. İyi Parti’de genç bir kadro var. Sizlere baktığım zaman medeni ve eğitimli insanlar olduğunuzu görebiliyorum. Ne yazık ki Türkiye’de 2 konu istismar ediliyor. Kadınlar ve gençler. Meral AKŞENER kadınlara ve gençlere özellikle çok değiniyor. Eğer İYİ Parti söylemlerini eyleme dökerse bir şeyleri değiştirebilir.” dedi.

MEHMETÇİK VAKFINA BAĞIŞ
Konferansın sonunda Can ATAKLI için İYİ Parti Derince İlçe Başkanlığı tarafından Mehmetçik Vakfı’na adına yapılan bağışın belgesi taktim edildi. Can ATAKLI “ Gerçekten çok mutlu oldum. Birçok etkinliğe katılıyoruz çeşitli hediyeler takdim ediliyor. Ama bu şimdiye kadar aldığım en anlamlı hediyeydi.” dedi. Ayrıca İlçe Başkanı Esra TOLU Can ATAKLI’ya İYİ Parti Derince İlçe Başkanlığı Kütüphanesine konulması için kitap imzalattı.

IMG_7078

IMG_7086

.572e3d32-9f68-4361-b8da-4c997a98df0e

IMG_7082

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.