Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

9Mar/180

ÖZBEKİSTAN TURU – Türk Havayolları ile 5 gece 6 gün 01 – 07 Mayıs 2018

ÖZBEKİSTAN TURU

Türk Havayolları ile 5 gece 6 gün 01 – 07 Mayıs 2018

01. Gün / 01 Mayıs İSTANBUL – SEMERKAND

Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminali Vizyon Turizm kontuarında 19.00’da buluşma. Pasaport ve gümrük işlemleri müteakip Türk Havayolları’nın TK372 nolu seferi ile 21.55’de Semerkand’a uçuş. Geceleme uçakta.

02. Gün / 02 Mayıs SEMERKAND

Sabah 04.05’de Semerkand’a varış. Gümrük ve pasaport işlemlerinden sonra otelimize transfer. Kısa bir dinlenmenin ardından alınacak kahvaltı sonrası Semerkand şehir turu için otelimizden hareket ediyoruz. Guri Emir, Registon Meydanı’nda bulunan Uluğ Bey, Şirdar ve Kökeldaş Medreseleri, Bibi Hanım medresesi görülecek yerler arasındadır. Gezilerin ardından Siyap Pazarı’nda alışveriş için serbest zaman. Alınacak akşam yemeğinin ardından konaklama otelimizde.

03.Gün / 03 Mayıs SEMERKAND – BUHARA

Otelimizde alınacak kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve ilk olarak İmam Buhari Hz. türbesini ziyaret. Ardından İmam Maturidi türbesi, Şâh-ı Zinde (Sahabe Qusam bin Hüseyin Hz.), Uluğbey Rasathanesi, Hazret-i Hızır Camii görülecektir. Alınacak akşam yemeğinin ardından tren istasyonuna transfer. 21.00’de hareket edecek hızlı tren ile Buhara’ya hareket. 22.40’da Buhara’ya varış ve otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

04.Gün / 04 Mayıs BUHARA

Otelimizde alınacak kahvaltının ardından Buhara şehir gezisi için otelimizden hareket. İsmail Samani Türbesi, Eyyüb Peygamber Çeşmesi, Bolo havuz ve camii, Nadir Divanbegi Medresesi, Lebi Havuz Camii, Poyi Kalon kompleksi, Kalan Minaresi, Mir Arap Medresesi, Kalan Türbesi ve Ark Kalesi görülecek yerler arasındadır. Alınacak akşam yemeğinin ardından geceleme otelimizde.

05.Gün / 05 Mayıs BUHARA – TAŞKENT

Otelimizde alınacak kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve Buhara şehir gezimize devam ediyoruz. Chor Minor, Yazlık Saray, Seyyid Emir Külal, Şah’i Nakşibend K.S. ve valideleri görülecektir. Rehberimizin bildireceği saate kadar serbest zaman. Akşam yemeği sonrası havalimanına transfer. Lokal havayolları ile Taşkent’e uçuş. Varışın ardından otele transfer ve geceleme otelimizde.

06.Gün / 06 Mayıs TAŞKENT

Otelimizde alınacak kahvaltının ardından Taşkent şehir tırı için otelimizden hareket. İlk olarak Barak Han medresesi, Kökeldaş Medresesi, Kaffal Şaşi Türbesi, Tilla Şeyih Camii, Hasti Imom Külleyisi, Özbekistan Diyanet İşleri Başkanlığı'nda bulunan Hazreti Osman dönemine ait Kuran-ı Kerim'in orijinal Mushafı'nı görüyoruz. Ardından rehberimizin bildireceği buluşma saatine kadar alışveriş için serbest zaman. Alınacak akşam yemeğinin ardından havalimanına transfer.

07.Gün / 07 Mayıs TAŞKENT – İSTANBUL

Havalimanına varışın ardından bagaj, pasaport ve gümrük işlemlerimizi yaptırıyoruz. Türk Havayolları’nın TK371 tarifeli seferi ile saat 02.40’da İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 05.45’te İstanbul Atatürk Havalimanı’na varış ve turumuzun sonu

FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLERİMİZ

* Türk Havayolları ile İstanbul – Semerkand / Taşkent – İstanbul ekonomi sınıfı uçuşlar

* Belirtilen otellerde oda + kahvaltı bazında 5 gece konaklama

* Programda belirtilen tüm akşam yemekleri

* Klimalı özel otobüslerle programda belirtilen tüm transferler

* Semerkand - Taşkent arası Afrasiab hızlı tren bileti

* Taşkent – Buhara arası lokal havayolları ile ekonomi sınıfı iç hat uçuşu

* Programa dahil olduğu belirtilen tüm geziler ve giriş ücretleri

* Vize davetiyesi

,* Türkçe rehber

* Seyahat sigortası ve seyahat kiti

* Yurtdışı çıkış harcı

FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLERİMİZ

* Otelde yapılan ekstra harcamalar (telefon, kuru temizleme vb.)

* Öğle yemekleri

* Yemeklerde alınacak ekstra içecekler

* Kişisel harcamalar

Biz Ailece gidiyoruz.. Gitmeyi, gezmeyi, görmeyi düşünen dostlar;

LCV: Hasan Uzunhasanoğlu 0532 581 11 33

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.