Ahsen Okyar Söylenmek yerine söylemek lazım… Şikayet edeceğine sen de alternatifini oluştur.

16Şub/180

Kocaelispor / Eski Dostlar 52’inci Yılını Kutluyor – İsmail KALKANDELEN

IMG_2706Kocaelispor / Eski Dostlar 52'inci Yılını Kutluyor - İsmail KALKANDELEN

1966 yılı 16 Şubatı'nda kurulan bu örnek birlikteliği merhum Mustafa Ersoy, merhum Fikret Balcı ile hayatta olan Emin Saka başlattılar.

Kocaelisporumuz 2.lige alınmıştı. Birkaç yıl sonra ben de katıldım. O zaman iletişim Grafiker Emin Saka'nın özenle hazırladığı davetiyelerle oluyordu. Başlangıç sayısı ilk yıllarda yirminin üzerinde oluyordu. Yemekli birlikteliğin organizesini içimizden sıra ile seçilen bir arkadaş yapıyor. Gidilecek yeri ve tarihi katılımcılara elindeki listeyle bildiriyor. Tabii şimdiki iletişim telefonla oluyor.

kocaeli2

Başlangıçtan birkaç yıl sonrasından itibaren bizleri derinden üzen kaybettiklerimiz oldu.

İbrahim Küçükörs (Tüccar) / Kocaelispor Başkanı
Fuat Özçelebi (Gümrük İşltm) / Kocaelispor 2. Başkanı
Fikret Ok / Kocaelispor Yöneticisi
Dr. Rıdvan Atay / Kocaelispor Yöneticisi
Avukat Turgur Kayı (Baro Başkanı) / Kocaelispor Yöneticisi
Burhanettin Balkaya (SSK Müfettiş) / Kocaelispor Yöneticisi
Necdet Balcı (Tüccar) / Kocaelispor Yöneticisi
Turgut Kolukısaoğlu (Tüccar) / Kocaelispor Yöneticisi
Şahap Süloğlu (Emekli Memur) / Futbol Hakemi
Cahit Süloğlu (Astsubay) / Futbol Hakemi
Şefik Güler (Tüccar) / Gazeteci
Mustafa Ersoy (Emekli Memur) / Kocaelispor Yöneticisi
Fikret Balcı (Tüccar)

Kaybettiğimizde büyük üzüntü yaşadığımız, topluma örnek kişilikleri bizlere daima sevgi ile samimi yaklaşımları nedeniyle yaşamımızda çok değerli yerleri olan, anılarımızda yaşattığımız dost ve abilerimize, şahsım ve dostluk grubumuzdaki değerli arkadaşlarım adına Allahtan rahmet diliyorum.

Gelelim 52'inci 366'ıncı Buluşmamıza 16 Şubat 2018 Cuma 18.30'da Otel Asya Üst Salondaki Bu birlikteliğin programı ve organize görevi ve listeyi alan değerli kardeşim Mehmet Akif Şen, arkadaşlarımız, kardeşlerimiz: Birol Öztürk, Orhan Balcı, Yasin Şengel, Yakup Kalmuk'un da katılımı ile güzel bir 52'inci yıl programı hazırladılar.

Kocaeli Dostluk Grubumuzda Tüccar, İşadamı, sanayici Kocaelispor'da başkanlık yapan Yönetim kurulu üyeliği yapan, şampiyonluk 1.lige ilk çıkartan Başkanı Jandarma Em. Albay ve diğer subay arkadaşımız, bakanlık, milletvekilliği, Belediye başkanlığı yapan Baro Başkanı, avukat, mali müşavir, banka müdürlüğü, futbol federasyonu yönetiminde olan Futbol Merkez Hakem Komitesi Başkanlığı yapan hakemlik yapan Gazeteci, Belediye meclis üyeliği, Emniyet Mensubu Müdür, Sendika Başkanı, Sanayi odası yönetimi ve meclis üyesi,Ticaret odası Meclis üyeliği ve Esnaf olarak Kooperatif Başkanlığı da halen ve geçmişte görev alan arkadaşlarımızın içerdiği bu güzide grubumuzun sayısının 75'i bulduğunu sevinçle gururla burada belirtiyorum.

Organizeyi yapan arkadaşımızın titizliği, özellikle menüde fiks fiyatı ekstresi ile kişilerin birey olarak ödemesi usulü ise grubumuzun kuruluşundan beri özelliğidir.
Sayın Mehmet Akif Şen'in daveti ile önümüzdeki cuma organizesine katılacak sevgili arkadaşlarım değerli dost kerdeşlerim ve aramıza son birkaç yıldır katılıp grubumuza saygı ve sevgileri, güç devamlılıkları ile de artmamızı sağladılar. Onlara sevgilerimi iletiyorum.

kocaeli4

Katılacak Arkadaşlarımız:

*Erol Köse *İsmail Kalkandelen *Orhan Balcı *Kazım Dinç *Nasut Kayalı *Hüseyin Erol *Cevdet Bağdat *Yılmaz Güler *Nizamettin Kamış *Hilmi Girgin *İsmet Kaya *Güngör Saner *Günay Gülcü *Enver Kılıç *Tayfun Ersöz *Turan Sarı *Remzi Aybar *Tahir Ersöz *İshak Aktaş *Raif Kandemir *Hüseyin Kuru *Cemil Çetin *Şükrü Kuşaksız *Reha Yıldırım *Yetkin Saner *Erdal Yenişen *Yusuf Tuğrul *Selahattin Öztop *Selçuk Taşgun *Yıldırım Akyollu *Yücel Boran *Durmuş Ali Yalnız *Şahin Balkan *Rahmi Tüfekçi *Mahir Dönmez *Cengiz Çakar *Hamza Baştürk *M. Akif Şen *Şenol Mandacı *Ahmet Topçu *Halim Dedeoğlu *Cumali Candalı *Ahsen Okyar *Mustafa Çulcu *Yılmaz Kavafoğlu *Çetin Altan *Turgay Enç *Nihat Kambur *Necati Şen *Zafer Ersoy *Rıdvan Toksöz *Cemal Akdoğan *Oktay Ok *Tuncay Aşkın *Birol Öztürk *İskender Gül *Necmettin Bayraktar *Yasin Şengel *Cengiz Kolukısaoğlu *Mustafa Aydeniz *Yakup Kalmuk *Tayfun Süloğlu *Sadık Şen *Erdinç Özden *Ertan Süral *İbrahim Yazıcıoğlu *Mustafa Güner *Sedat Küçük *Ünal Özpir *Mehmet Emiştekin *Nadir Birok *Kamuran Öner *Sedat Küçük *Sefa Sözer *Süleyman Saygın *Kamil Yıldız *Metin Eke *Orhan Biçer *Vedat Küçük

Kocaelispor eski dostlar grubumuza sonsuz saygı ve sevgiler!

Bu yazıyı beğendiniz mi?

RSS Kaynağımıza abone olun!

Yorumlar (0) Geri izlemeler (0)

Yorum yapılmadı.


Leave a comment

Geri izleme yok.